Ziņas no rōzā poniju un vienradžu pasaules - Ir man kāds virpotājs vēl?

About Ir man kāds virpotājs vēl?

Previous Entry Ir man kāds virpotājs vēl?Aug. 30th, 2012 @ 08:30 pm Next Entry
29. augustā
Vai atceraties, ka stāstīju par iestāšanos arodskolā? Nu lūk, pēc dokumentu iesniegšanas es vēl nebiju uzņemta, lai cilvēks būtu uzņemts, ir personīgi jāierodas uz uzņemšanas komisiju augusta beigās. No diviem piedāvātajiem laikiem man agrākais nederēja, saņēmu nozīmējumu uz 29. augusta plkst. 10.10 Par laimi — rakstisku.

Šorīt aizelsusies 10.11 ieskrēju vidēja izmēra zālē, pilnā ar vīriešu dzimuma pārstāvjiem sākot no piecpadsmitgadīgiem vēl pubertāti nepārdzīvojušiem puisīšiem līdz sirmiem bārdaiņiem. Pa vidu šai skalai bija arī kārtīgi būdīgi tēvaiņi, inteliģenta paskata jaunieši un dažas paskarba izskata sievietes, nepilngadīgajiem uz uzņemšanas komisiju bija jāierodas kopā ar kādu no vecākiem.

Spēros tik pie dikti aizņemtas sievietes pie galdiņa ar savu vēlmi iestāties lietvežos. Ak! Līdz šim brīdim šī ir stāsta dramatiskākā daļa, jo saņēmu pretī makten piktu atbildi, ka lietvežiem bija jānāk 24. augustā un lietvežiem grupas jau ir nokomplektētas. Pēc šīs atbildes piktā sieviete pievērsās nākamajam papīram, uzskatīdama situāciju par noslēgtu.

Kāda laime, ka man bija tas papīrs! Arodskolas veidlapa, uz kuras ar dokumentu pieņēmējas rokas uzrakstīts šodienas datums un ir viņas paraksts! Tā nu tagad es jau divdesmit minūtes sēžu vestibilā starp par metinātājiem kļūt gribošiem puisīšiem un vīriešiem un gaidu. Pēc brīža iešu painteresēties, cik man ilgi jāgaida.

***

Labā roka šeit nezina, ko dara kreisā, nepagāja ne pusstunda, kad otra komisijas tante apjautājās, ko še gaidu, aizveda uz kabinetiņu, ierakstīja mani sarakstā, sauca pa sauli un tā tālāk. Nu redzēsim, kā man izdosies katru vakaru pavadīt arodskolā. Nākamā sērija pēc trešā septembra!

30. augustā
3. septembris būs interesants, no rīta būšu skolotāja, pusdienslaikā studente, vakarā arodskolas skolniece. Vienā skriešanā — tātad sapucēšanās izpaliks, jo ritenis ir nepieciešams.
Tags:
(iepēdo)
From:[info]sursurs
Date: August 30th, 2012 - 08:53 pm
(Link)
Lasu šito un saprotu, ka laikam tikai tik NEkrutā iestādījumā kā LU var tikt ar visu cauri visu aizpildot netā, 5ās minūtēs apstiprinot info un samksājot, tad kkad ierodoties aizpildīt kkādu blanku, kas aizņem nākaās 5as minūtes :D

Cerams būs tā vērts vismaz :)
From:[info]grao
Date: August 31st, 2012 - 07:14 pm
(Link)
Ja nebūs vērts, tīšos prom, līdzšinējās pūles jau ir atsvēris uzjautrinājums. Es pat nebūšu nevienam iespēju kļūt par lietvedi nozagusi, jo esmu uzņemta īpašajā papildvietā.
[User Picture Icon]
From:[info]riitarasa
Date: August 30th, 2012 - 10:42 pm
(Link)
Opā. Gribu zināt visu kā Tev ies, jo man arī bija doma (es tikai šogad noslinkoju) mēģināt vienu no Rīgas arodskolām, lai ietu uz lietvežiem.
From:[info]grao
Date: August 31st, 2012 - 07:13 pm
(Link)
Nu cik man zināms, šāda opcija Rīgā ir tikai viena.
[User Picture Icon]
From:[info]riitarasa
Date: August 31st, 2012 - 08:25 pm
(Link)
Man arī ir tāda aizdoma, bet man tās ir tikai aizdomas.
From:[info]kaukau
Date: August 31st, 2012 - 10:50 am
(Link)
Tu esi forša! :)
(iepēdo)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba