Ziņas no rōzā poniju un vienradžu pasaules - Post a comment

About Post a comment
Ir man kāds virpotājs vēl?August 30th, 2012 - 08:30 pm
29. augustā
Vai atceraties, ka stāstīju par iestāšanos arodskolā? Nu lūk, pēc dokumentu iesniegšanas es vēl nebiju uzņemta, lai cilvēks būtu uzņemts, ir personīgi jāierodas uz uzņemšanas komisiju augusta beigās. No diviem piedāvātajiem laikiem man agrākais nederēja, saņēmu nozīmējumu uz 29. augusta plkst. 10.10 Par laimi — rakstisku.

Šorīt aizelsusies 10.11 ieskrēju vidēja izmēra zālē, pilnā ar vīriešu dzimuma pārstāvjiem sākot no piecpadsmitgadīgiem vēl pubertāti nepārdzīvojušiem puisīšiem līdz sirmiem bārdaiņiem. Pa vidu šai skalai bija arī kārtīgi būdīgi tēvaiņi, inteliģenta paskata jaunieši un dažas paskarba izskata sievietes, nepilngadīgajiem uz uzņemšanas komisiju bija jāierodas kopā ar kādu no vecākiem.

Spēros tik pie dikti aizņemtas sievietes pie galdiņa ar savu vēlmi iestāties lietvežos. Ak! Līdz šim brīdim šī ir stāsta dramatiskākā daļa, jo saņēmu pretī makten piktu atbildi, ka lietvežiem bija jānāk 24. augustā un lietvežiem grupas jau ir nokomplektētas. Pēc šīs atbildes piktā sieviete pievērsās nākamajam papīram, uzskatīdama situāciju par noslēgtu.

Kāda laime, ka man bija tas papīrs! Arodskolas veidlapa, uz kuras ar dokumentu pieņēmējas rokas uzrakstīts šodienas datums un ir viņas paraksts! Tā nu tagad es jau divdesmit minūtes sēžu vestibilā starp par metinātājiem kļūt gribošiem puisīšiem un vīriešiem un gaidu. Pēc brīža iešu painteresēties, cik man ilgi jāgaida.

***

Labā roka šeit nezina, ko dara kreisā, nepagāja ne pusstunda, kad otra komisijas tante apjautājās, ko še gaidu, aizveda uz kabinetiņu, ierakstīja mani sarakstā, sauca pa sauli un tā tālāk. Nu redzēsim, kā man izdosies katru vakaru pavadīt arodskolā. Nākamā sērija pēc trešā septembra!

30. augustā
3. septembris būs interesants, no rīta būšu skolotāja, pusdienslaikā studente, vakarā arodskolas skolniece. Vienā skriešanā — tātad sapucēšanās izpaliks, jo ritenis ir nepieciešams.
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba