20 Marts 2011 @ 09:10
'bout London once again  


Esmu atpakaļ! Man ir daudz bilžu un vēl vairāk iespaidu - Londona kā vienmēr fantastiska!

Šajā vietiņā, kas saucās "The Drunken Monkey" mēs pusdienojām pirmajā dienā uzreiz pēc ierašanas. Ļoti patīkama atmosfēra, ļoti garšīgs ēdiens un kolosāls muzikāls fons. Vakarā šī vieta pārvēršas par stilīgu kokteiļbāru, ar ļoooti lielu kokteiļu izvēli. Cenu ziņā šī vieta pavisam nav dārga (Singapūru nūdeles ar garnelēm 6.90, rozā vīns 4.50). Viņiem ir arī happy hour laiki, piemēram svētdien visu dienu :) Vairāk var apskatīt viņu mājas lapā.









Hamley's rotaļlietu veikals ir viena no foršākām vietām Londonā. Bijām tur arī šoreiz, sapirkām saldumus un spēlējam mašīniņas kā mazi bērni :)



Starp citu lielākai daļai Starbucks kafejnīcu vēl nav ieviesti jauni logotipi, bet dažos tomēr jau ir. Piemēram, Soho rajona Starbucks.



Beidzot apmeklēju "Natural History Museum". Vasarā cerēju apmeklēt gan "Science Museum", gan "Natural History Museum", jo tie atrodas pavisam blakus. Tomēr pēc pirmā vairs nebija ne laika, ne spēka nekam citam, tāpēc otrais palika neapskatīts. Šoreiz veltīju tam visu pēcpusdienu, bijām tur kādas četras stundas! Ļoti interaktīvs un interesants muzejs!







Viens no labākajiem itāļu restorāniem Londonā "Signor Sassi". Atrodas Knightsbridge rajonā pavisam netālu no Harrod's lielveikala. To viegli atpazīt pēc spilgti zilas krāsas un zaļajiem džungļiem apkārt. Dabūt galdiņu trešdienas vakarā praktiski nav iespējams, tomēr mums paveicās. Viņiem kā reiz atbrīvojās galdiņš divām personām un mums pat nebija jāgaida. Pāri, kas ienāca pēc mums aizsūtīja gaidīt vismaz stundu. Atmosfēra un mūzika ļoti patīkami, arī ēdiens labs, bet es teiktu cenas un kvalitātes attiecība tomēr nav atbilstoša. Vakariņas ar vīnu izmaksāja ap 120 mārciņām.





Gribējām aiziet uz tuvumā esošo slaveno bāru "Zuma", bet tur bija viss aizņemts un mums negribējās gaidīt. Tā vietā devāmies uz "Sheraton Park Tower" viesnīcas lobby bāru.



Tur patīkamu fonu nodrošināja piānists, kurš izpildīja manas mīļākās balādes. Pēc mūsu pasūtījuma pat nospēlēja un nodziedāja Sade "Smooth Operator" :)) Pēc diviem Grey Goose ar dzērveņu sulu man palika tik labi, ka atlūzu taksī un mani vajadzēja modināt, kad beidzot tikām galapunktā.





Vienu vakaru tikos ar savu senu draudzeni, kura tagad dzīvo Maltā, bet pēc veiksmīgas sagadīšanas bija Londonā komandējumā. Ar viņu mēs pavadījām neaizmirstamu vakaru "Tapas Bar" Soho un "Henry's",kas netālu no Covent Garden.













"Henry's" bija ļoti daudz cilvēku, kas atzīmēja St. Patric's day. Viņus varēja viegli atpazīt pēc zaļā apģērba vai cepurēm.







 

Aizlidot no saulainās Londonas nemaz negribējās. Vēl jo mazāk, kad atlidojot mājās pa lidmašīnas logu redzi šādu sniegotu skatu. Nu ko, gaidam pavasari arī mūsu pusē, bet es tikmēr sildīšos ar iespaidiem no ceļojuma :)

Tags:
 
 
I feel: chipper
I hear: Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull
 
 
( Post a new comment )
rabarbermaize: roza[info]rabarbermaize on 20. Marts 2011 - 10:57
Izskatās ka brauciens ir bijis lielisks! Arī man atpakaļceļā nepatika sniegotie lauki un kuģi, kas iesaluši jūrā. Bet iegūtās Londonas sajūtas bija pārākas par ziemu. Gaidu nākamo reizi, kad braukšu tur...tā tomēr ir viena no pilsētām ar kuru var saslimt!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 20. Marts 2011 - 11:02
kā pagāja Tavs brauciens? kad domā atkal braukt?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
rabarbermaize: roza[info]rabarbermaize on 20. Marts 2011 - 12:08
Man bija lielisks. Nācās protams rēķināties, ka šoreiz bijām kopā visa ģimene un bija jārespektē visu vēlmes, bet bija labi. Tagad plānoju vasarā paņemt atvaļinājumu un aizbraukt. Bet tas vienmēr notiek spontāni nopērkot biļetes :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
fb: vintage[info]smoker_smoke on 20. Marts 2011 - 14:37
jauki jauki, es ļoti ļoti priecājos, ka Tev viss izdevās, un tik smukas fotogrāfijas :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 20. Marts 2011 - 14:48
paldies, fotogrāfs gan esmu slikts, bet galvenais ir bauda procesā :))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]palua on 26. Marts 2011 - 14:33
Speciāli ienācu "saiedvesmoties" vēlreiz pirms rakstu savu Amsterdamas ceļojuma aprakstu :D Man vienmēr patīk Tavi ceļojumu u.c. apraksti, bet to jau esmu laikam daaaudz reizes teikusi :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 27. Marts 2011 - 13:53
:) paldies. Noteikti palasīšu par Amsterdamu, man tur ļooooooti patika, kad atzīmēju tur savus 18 :))))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)