09 Janvāris 2011 @ 09:45
 


Nerādījos te kādu laiku, bet šorīt sapratu, ka esmu noilgojusies. Gribās uzrakstīt kā man iet, bet tagad tik nenormāli daudz kas notiek, ka šis ieraksts būtu bezgalīgs. Es visai bieži pārmetu sev neizlēmību un šaubas, bet tai pat laikā es mēdzu rīkoties tik spontāni un ar pilnīgu pārliecību sekundes laikā pieņemt svarīgus un "visudzīvimainošus" lēmumus.  Es vēl līdz galam pati nezinu kas un kā, bet iespējams gaidāmas ļoti lielas pārmaiņas. Pozitīvas pārmaiņas protams, tikai pozitīvas.

Tikmēr man ir kārtējais mini atvaļinājums darbā un es jau parīt lidoju uz Zviedriju. Es jau pagājušajā gadā biju Stokholmā, bet tikai uz vīkendu un sev par kaunu vienīgās vietas, kuras es paspēju kārtīgi iepazīt bija klubi un "lonži". Šoreiz man būs veselas četras dienas, tāpēc ceru apskatīt pilsētu pamatīgi. No tiem, kuri tur jau bijuši gribētu saņemt ieteikumus ar interesantām un foršām vietām, kuras noteikti vērts apmeklēt. Man nevajag ceļvežu citātus par arhitektūras pieminekļiem un muzejiem - to visu es atradīšu pati. Es būtu pateicīga par informāciju par visādiem stilīgiem veikaliņiem, garšīgām kafejnīcām utt.
Tags: ,
 
 
I feel: working
 
 
( Post a new comment )
skropstutussa[info]skropstutussa on 9. Janvāris 2011 - 11:48
Esmu bijusi Stokholmā divas reizes. Pēdējo reizi pavadīju staigājot tikai pa vienu ielu. Cik es zinu, tur atrodas pārsvarā visi pilsētas veikali, lai gan - kaut kur jāslēpjas tiem mazajiem, jaukajiem veikaliņiem, kas tirgo visādas dabas utt preces. Tādus atklāt man nesanāca laika.
Diemžēl ielas nosaukumu neatceros, bet to nav grūti atrast, jāpaprasa tikai, kur ir kāds lielveikals.
+ kaut kur bija jābūt dabas parkam vai botāniskajam dārzam, bet nezinu kas un kā notiek ziemā.
Laikam vairāk neko nevaru iedomāties.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 9. Janvāris 2011 - 20:16
paldies, uz Zviedrijas lielāko tirdzniecības centru "Ahlens City" mēs arī noteikti aiziesim :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Branwen: zale[info]branwen on 9. Janvāris 2011 - 22:13
vecpilseta ir loti omuligas ielinas ar maziem interesantiem veikaliniem un kafejnicam, gandriz vienalga, no kura gala iet ieksa, un tik uz prieksu; vecpilseta nav tik liela, var mierigi krustu skersu izstaigat :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 9. Janvāris 2011 - 22:36
Gamla Stan ir saraksta augšgalā, protams :)))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
elina[info]colder_ on 9. Janvāris 2011 - 23:16
Aizej uz foto muzeju. http://fotografiska.eu/
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 9. Janvāris 2011 - 23:44
hm, stilīga lapa. un fashion arī skan daudzsološi :) aiziešu
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
elina[info]colder_ on 9. Janvāris 2011 - 23:49
Biju uz šo izstādi pirms braucu uz mājām , Latvijā. Mazliet uztaisīju ieskriešanu oslo un stokholmā, stokholmā vecpilsētā neko tādu neredzēt, vairāk pa lielās pilsētas galu staigājos. un tur,kur ir šis muzejs, uzkāp tajā augstajā kalnā pašā augšā, tur ir tāda maza skatu vieta un visu Stokholmu rezēsi. Man nepaveicās bija tāds kā mākoņaini sniegains laiks :D Bet cerams,ka tev sanāks! Un viņiem tourist information centrā tu varēsi sev atrast,ko darīt, tur datoriņos speciāli izvēlēts,ko vēlies redzēt, es,rptoams, čekoju visas mazās kafejnīciņas:)
un ši izstāde - nekas diži jauns nav, bet jauno lauku fotogrāfu darbiņi bija interesanti rezēt salīdiznājumā ar vecmeistaru māklsu, un vēl iespaidīgāk likās man , ka redzu beidzot tās mazās bildītes 'dzīvajā', ko vislaik lekcijās rāda.

lai jauks brauciens!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 9. Janvāris 2011 - 23:52
paldies, kalns ar skatu skan super! ceru ka vismaz Stokholmā nelīs kā te pie mums %)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)