gorecki_ ([info]gorecki_) rakstīja,
@ 2005-06-20 14:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikko nejaushi uzraku
sirds apstaajaas
gribeetos laiku pagriezt atpakal..
sasodiic..

Prezentēs kultūras kompleksa "Aura" "lounge-bar" 19.03.2004 13:43 - LETA
Šodien plkst.23 kultūras kompleksā "Aura" notiks "lounge-bar" prezentācija, kurā piedalīsies visdažādāko mūzikas stilu dīdžeji.
Bāra preses sekretārs Egons Upītis informēja, ka turpmāk katru ceturtdienu, piektdienu un sestdienu kompleksā no plkst.18 varēs "iegriezties iedzert, iekost kādu našķi, patērzēt ar draugiem un paklausīties dažādu "easy listening" mūziku".

Bez dīdžejiem un atsevišķiem priekšnesumiem bārā pastāvīgi tiks rādīta videomāksla un eksperimentālās videofilmas. Tāpat "lounge" apmeklētājiem būs pieejama datorgrafikas vai fotoizstāde un retro datorspēles no saldajiem astoņdesmitajiem.

Kā stāstīja Upītis, vieta ir plānota ne tikai atpūtai un izklaidei, bet pirmkārt un galvenokārt kā satikšanās un apmaiņas punkts jauno mediju māksliniekiem un interesentiem. Tāpēc "lounge" telpās izvietots jaunumu, ziņojumu un sludinājumu dēlis, kā arī informācijas stends izstāžu, koncertu, festivālu un citu mākslas aktivitāšu reklāmai.

Kultūras mezgls, kura galvenās darbības sfēras ir mūsdienīga mūzika, video un datorgrafika, tika atklāts 27.februārī ar divu dienu pasākumu, kurā uzstājās mūziķi un dīdžeji no Lielbritānijas, Somijas, Zviedrijas un Igaunijas, kā arī labākie Latvijas videomākslinieki.

Kompleksa vairāk nekā 700 kvadrātmetru telpās izvietots klubs/koncertzāle, studija, galerija un tagad arī "lounge" bārs. "Aura" atrodas Kalnciema ielā 36/38.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]traumzug
2005-06-20 16:21 (saite)
pļurkt!
sūdīg, ka nesanāca

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gorecki_
2005-06-21 17:43 (saite)
hehe
nuu jau pavisam noteikti ir par veelu kko nozheelot! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]traumzug
2005-06-21 23:39 (saite)
protams, atradīsies jau viets, kurs iet pie sird :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?