Kristaps Resnais ([info]goldleader) rakstīja,
@ 2006-03-15 00:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Fuck....
i would rather a girl say "I fucking hate you!" than "Lets be friends" - "friend" count +1 again.

Un tad man uznaca dusmas...tu centies, esi cik vien labs un jauks, cik tu vari, iedod cilvekam visu no sevis cik vien spēj....un taja brīdī, kad viņa jūt, ka oh shit, vajadzētu arī kko atpakaļ dot, nāk lieliskā "let's be friends" daļa. Maukas jūs visas esat, bļin! One cannot be a friend with one he doesn't respect. And if you don't respect my effort, then go get a guy who'll use you, rape you, dump you and laugh at you. I'll keep my sincerity to myself.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]andza_arrdh
2006-03-15 00:54 (saite)
Es perfekti zinu, ko Tu domā. Man kādreiz arī bija šāda problēma. Bet te ir viens maziņš bet. Mirklī, kad Tu kaut kādu savu darbību + laimīgu apstākļu + vēl random faktoru dēļ satiksi, kādu, kas tiešām novērtēs Tavu being nice, nevis being a dick, un konstatēs, cik ļoti Tu viņai pietrūksti, tad Tev iespējams sanāks attiecības, kuras paliek, nevis pajūk, kā vairums pašreizējo kruto pipļuku attiecības. Tādas, kuras ir un patiešām ir, nevis liek dzīvot kā pimpītim, visus piedrāžot pēc kārtas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-03-18 17:39 (saite)
Dzin-dzirin!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nightmare
2006-03-15 08:50 (saite)
Ehh tu zini ko es par sho domaaju... :(

(Atbildēt uz šo)


[info]inx
2006-03-15 09:53 (saite)
a nafig vajag savu prātu un esību nomākt ar kaut ko tik nepatīkamu kā attiecības? attiecības un mīlestība ir visa ļaunuma sakne, no kuras rodas tādas emocijas kā naids, skaudība un greizsirdība.

bez tam - vislabākās attiecības ir tieši šādiem "draugiem", nevis cilvēkiem, kas mīl viens otru, jo draugi nejūt greizsirdību vai skaudību. un esot draugam nekad nezūd tā rīcības brīvības sajūta.

must take it all easy...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]simri
2006-03-15 20:06 (saite)
Shis viedoklis ir viens no patiesaakajiem (tb-taadiem,kuriem es piekriitu jeb patiess tieshi man,jo "patiess" vispaar ir relatiivs jeedziens), ko peedeejaa laikaa esmu lasiijusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]galadriela
2006-03-15 10:31 (saite)
Ai, nu ko Tu iespringsti!

Pirmkārt, Tu nevari prasīt pretī, lai kāds ar Tevi veido attiecības tikai tapēc, ka esi jauks, mīļš un kāds nu tur vēl. Cilvēkiem ir tieksme būt par jaukiem un mīļiem, lai iekarotu kāda uzmanību.

Otrkārt, es jau teicu, ka no sākuma vajag, lai meitene patīk nevis mēģināt ar kādu sabīdīties pārī tikai sporta pēc. Jo visiem redz ir attiecības, tad man arī vajag. Seši kurvji tik īsā laika posmā, man liek domāt, ka labi ja viena no šīm meitenēm Tev varēja patiesi patikt.

(Atbildēt uz šo)


[info]sapnjotaaja
2006-03-15 10:50 (saite)
neesi ne pirmais ne pēdējais no kura tiek dzirdēta šī frāze. un jā pagaidām tu esi diks, bet varbūt tiešām pamēģini pieķerties pie viena cilvēka nevis pie visiem pēckārtas? precizēšu - visām pēc kārtas. un nesaki ka nezini kur ir problēma, tu tikai nemāki to risināt.

(Atbildēt uz šo)


[info]kachinjsh
2006-03-15 11:31 (saite)
A kapēc tu tik nenormāli iespringsti par to, ka vajag meiteni tagad un tulīt. Tas jau skan pēc kaut kā slikta. Kad viss sabīdīsies tā kā vajag, tad arī būs attiecības, sieviete un viss pārējais, bet tas ir spontāns un neparedzams process. Runājot par to, ka viņas visas tevi grib kā draugu un ne vairāk, tu nevari prasīt, lai tu būtu tas īstais viņām visām uzreiz, pie tam es nedomāju, ka tev viņas visas arī izskatās pēc tām īstajām.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2006-03-15 15:55 (saite)
Jūtu līdzi. XP Kad tev būs sajūta, ka negribi vispār nekādas attiecības, tad kāda uzradīsies 100%. Tak nedomā par to! Pats sev prātu jauc un nervus bojā. Nododies uz kādu laiku savam RPG un nedomā par neko citu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]goldleader
2006-03-15 17:20 (saite)
yah...tad atkal sāksies: "gold, kapēc tu tik daudz ar savām kārtīm ņemies?"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-03-15 22:43 (saite)
Nu nevajag jau arī TIK fanātiski ņemties, kā tu to dari :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cannibalsmith
2006-03-16 10:12 (saite)
Vismaz kaut ko viņš dara labi un no sirds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]simri
2006-03-15 20:03 (saite)
Yeah, I never said I'm not a bitch, btw.

Un luuk shaadi rodas pret sievieshu dzimumu kopumaa veersti maniaki un seerijveida slepkavas.

Un vispaar, ar galvu tagad padomaa. Ja tev noraada uz cilveeku un saka: "Miili vinju!", tad shaubos, ka tu taa vienkaarshi njemsi un miileesi, jo taa tas nenotiek. Nu NAV tik vienkaarshi(paarsvaraa taapeec,kas cilveekiem PATIIK sarezhgjiit lietas, kas VAR buut vienkaarshas).

(Atbildēt uz šo)


[info]cannibalsmith
2006-03-16 11:54 (saite)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?