gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-08-18 19:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šo komentāru pie cibas sarkanā supremacista iekopēšu arī šeit, jo tas ir SJW/Woke pīpļu kondīcija in a nutshell. "Sociālais taisnīgums" viņiem rūp tikai tiktāl, cik palīdz pašiem sevi celt saulītē un apriet tos, kas nepiedalās sektā. Citādi viņi izjūt dziļu nicinājumu pret cilvēkiem, kas viņuprāt atrodas uz zemāka sociālā slāņa pakāpiena par viņiem. To mēs arī varējām uzskatāmi redzēt attieksmē pret Trampa atbalstītājiem, ne vien ASV, bet citur pasaulē. Muh deplorables, izņemot tad, ja...

Zazis - "jā, malacis, vaig vairāk strādāt, tad būs vairāk naudiņas un būs bagātība un turība, tā ir. sevišķi rūpnīcā vai maksimā.

liels prieks par tavu izdevušos dzīvi."

Gnidrologs- Smieklīgi to lasīt no tevis, kas ne reizi vien ir mēģinājis signalizēt savu elitārismu un naudīgumu attiecībā pret mani, nožēlojamu galdnieku, pat nezinot faktus. Jums, SJW tautai, ļoti fluīdi mainās domas par vienkāršajiem (uz jūsu laikam elitārisma fona) un pazemotajiem cilvēciņiem ļaunajā kapitālisma, atkarībā no tā vai viņi ir izmantojami adžendai. Vienubrīd tu gauži izvelc nēzdodziņu no kabatas par nabaga maximas darbinieku, citu, strostē stulbos neizglītotos nabagus par to kā viņi nevēlas atzīt progresīvisma skaistumu un konkrēti mani esi mēģinājis zobot tikai par to, ka neesmu balto apkaklīšu planktonā vai ieguvis grādu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?