gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-03-01 17:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ņedorezannijs latviešu tautas nodevējs un kolaboracionists, protams, izliekas, ka nesaprot preslovutās bildes jēgu. Kāda starpība kādas dzimtas jums tur tagad aizsardzības ministrs. Svarīgi ir tas, ka viņam, tāpat kā citiem Rietumu "līderiem" nav un nekad nebūs pautu. Rietumeiropa šobrīd uzvedās kā ķiķinoša caca, kas agresīva vīrišķu bulija priekšā sāk ķiķināt vēl histēriskāk, iestarpinot pa "nahal" un "nu kak tak možno?", bet neko nedara, lai apturētu supostātu citas cacas izvarošanas procesā.
Zviedrijas gadījumā turklāt precīzi atspoguļo šo pašu vietvalžu attieksmi mikro līmenī, pret saviem pilsoņiem, kurus aizrobežas mežoņi regulāri izvaro, par to nesaņemot reālu sodu un pat netiekot izraidītiem.
Tagad Didzis Melubiksis indē aku ne tikai Latvijā, bet arī Zviedrijā. Ja nu Zviedrijā kļūs par bīstamu, tad aizmuks uz kādu trešo valsti, kurā tieši tā pat atradīs vietējo aku, kurā mīzt.

Vienīgā tēma, kur šie smerdeļi kļūst patiesi bargi un pieprasa stingrus mērus, ir "nepareizi" domājošu līdzpilsoņu dzīves sagandēšana ar varas vertikāles palīdzību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?