gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-02-24 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Fanīgi kā cilvēki tagad aizmirsuši (vai nekad neredzēja dēļ propagandas), ka tieši Tramps (lai kāds kretīns viņš neliktos persōnīgi-man neliekas, bet tā ir gaumes lieta) bija galvenais antagonists kā pret Krieviju tā Ķīnu. Abi bulliji baidījās kaut ko darīt, kamēr viņš tur bija. Tagad visas robežas vaļā un all bets are off. Gan Krievija, gan Bidē administrācija ir Ķīnas lelles. Eiropa vispār neskaitās ar savām sieviešu kārtas kara ministrēm lmfo.
PS. Tramps ir piders dēļ ZOGa tho.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2022-02-24 21:42 (saite)
Viena no spilgtākajām cibas idiotēm mazeltov fiksi izdzēsa no sava šodienas topika, kur paņirdza par "cibas trampistiem", kuri nespējot saskatīt sava elka atbalstu krievu agresijai, manu postu, kur ieliku tikai šos divus linkus uz jūtūbi:
https://www.youtube.com/watch?v=AiOuGiN2WAg&t=751s
https://www.youtube.com/watch?v=U3eQgsclNPY
Zem otrā no tiem ir links uz Trampa pēdējās intervijas tekstu, kuru CNN un pārējie USA "oficiozi" sagrozīja un šo sagrozīto informāciju jūsmīgi pārpublicēja arī Latvijas "oficiozi", līdz ar ko vietējo komuņagu aprindās par to bija neviltots prieks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-24 22:16 (saite)
Tas ir kā mēģināt Kanādas gruzovikus ko-optēt ar Trampu un Putinu. Jā, cilvēki var gribēt brīvību no tirānijas tikai zem Putintrampa hipnozes. Normāli cilvēki tikai pakļaujas un aģitē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Čivo, čivo?
[info]p_petersons
2022-02-26 15:13 (saite)
https://www.snopes.com/fact-check/trump-putin-savvy-genius/
https://www.businessinsider.com/ukraine-aid-freeze-was-prepped-before-trump-call-new-documents-show-2020-1

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?