gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Es neatzīstu, ka cilvēki, kas korekti izmantojot zinātnisko metodi (kuru izgudroja vīrietis) un ilga darba rezultātā sansniedz atklājumus ir ģēniji. Paradigma ir tieši zinātniskā metode kā tāda, nevis katrs atsevišķais sasniegums, kas radies uz tā pamata. Cilvēki ar viduvēju intelektu un labām darba spējām pietiek.

Suverenitāti un individuālismu līdz kādam līmenim vajag, bet ne līdz tādam, kur tiek iznīcināts koherents sociums. Iracionālā hiperindividuālisma un bezpreģela ideoloģija, kuru nez kāpēc pamatā izplata ebreju tautības indivīdi, kuri paši ir ļoti etnonacionālistiski un kolektīvi noskaņoti, posta mūsu sabiedrību spēju uz kolektīvu suverenitāti iepretim dažādiem birokrātu un oligarhu kantoriem. Sieviešu atsvešināšana no tradicionālās lomas, savukārt rada situāciju, ka mēs fiziski izmirstam, jo vienkārši paliek ar vien mazāk un mazāk cilvēki, kas grib stāties laulībās un audzināt lielu bērnu pulku kā senāk.
Gribi būt suverēns un izmiris. Cik daudz tautu pa šīm tūkstošgadēm ir pazudušas no zemes virsas dēļ šāda veida degradācijas? Nez kāpēc tikai individuālisma un feminisma propagandētāji laimīgi dzīvo jau sesto tūkstošgadi, lai gan paši savā sociumā nepiekopj neko no tā ko sprediķo.:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?