Uzmanību, viss šeit lasāmais ir autora fantāzija. ([info]ulvs) rakstīja,
es arī kopumā esmu pret to idejiski, taču šīs iespējas tomer primāri ir radītas, lai izbeigtu potenciālu/eksistējošu vietnes funkcionālu iznīcināšanu, izmantojot, piemēram, komentārus. protams, šo komandiņu abjūzs ir neaptverami stulbs un populārs (īpaši jau šaurākās komūnās ar savām nožēlojamiem seif speisiem).

un tagad aizstāvības runa, visiem kājās bļaģ, taisnu muguru! tl;dr, kāpēc man patīk, ka nav anonīmie? tāpēc, ka man patīk, ka cilvēks "parakstās" zem saviem vārdiem - anonīmie var burtiski iedirst un aiziet, un man patīk liegt šo iespēju, jo es zinu, kas parasti slēpjas aiz šīs vēlmes iedirst.

anonīmie komentāri 2016. gada cibā lielākoties šķiet esam bezjēdzīgi cibas andergraund dabas dēļ. vienīgais variants, ko iedomājos, kad ideja funkcionē - ja tava ciba kalpo par "funkcionālu blogu", ko aktīvi lasa cilvēki, kuriem nav ciba (un nav vēlmes iesaistīties), tad gan jau kādreiz kāds vēlēsies iekomentēt.

un visbeidzot, īsi par manu neomulīgo pieredzi. pirmais, kas vēl nebija tik traki (pēc tā neaizliedzu anonīmos, jo šis cilvēks tāpat izveidoja akkauntu(s)) bija komentētājs, kas ar spambota palīdzību komentēja katru manu jauno postu, radot tūkstošiem spam-komentāru ar "ulvs ir gejs" vai tamlīdzīgu ne īpaši asprātīgu tekstu, padarot manu komentu sekciju non existent. otrs - beibe (vai džeks), kura, iespējams, jutās oh so victimized by me vai arī kurai vienkārši kaut kas ļoti, ļoti nepatika manā attiecību vešanas manierē (redz, savulaik cibā biju pārāk nepamatoti atklāts, runājot par ļoti intīmām lietām, taču ievērojot citu tiesībiņas netikt piesauktiem). ir tādi cilvēki, kuri tiek ļoti triggeroti, sastopties ar šādu ultra intīmu infu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?