gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-08-19 18:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
heh
https://www.goyimtv.com
Tas ir tas, kas notiek zem cenzūras. Cenzētāji panāk tieši pretējo sevis gribētajam. Race - Jew - high Int, low Wis. Sad.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2020-08-20 16:27 (saite)
Taisnību sakot, šādi skābekļa zagļi bija un būtu arī bezcenzūras apstākļos, bet tieši tur ir viens no iemesliem, kādēļ es konsistenti esmu par runas brīvību: proti, bezcenzūras apstākļos šādus te virtuālos izkārnījumus un to pļūtītājus nevienam neizdotos prezentēt kā kaut ko vērtīgu vai kāda vērtīga principa kontroversālu izpausmi. Tagadējais klimats, diemžēl, ir devis iespēju šiem supostātiem šādi izpausties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-20 22:15 (saite)
Daļēji piekrītu.
Daļēji tāpēc, ka tu pats kristu uz ambrazūras aizstāvot holy people, pat neziiot kāpēc to dari - tu vienkārši zini, ka tev tas jādara, jo jūdus aizskart NEDRĪksT. Visi liberāļi ar to saslimuši. Par visiem var, bet par houlī people, neko.
Lūk rezultāts. Nākamais shoah nav aiz kalniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2020-08-21 10:13 (saite)
Ja tu uzskati, ka "nākamais shoah nav aiz kalniem" un tu uzskati, ka kliedzoši antisemītisks resurss, kura viens no stated mērķiem ir "name the JEW" (for easier rounding up), ir tikai "heh", tad... ?

Un nē, es neuzskatu, ka būtu ar varu jānaglo ciet arī šādas mēslu bedres, bet tieši tāpat ir naivi uztvert tās tikai kā melno humoru vai savu tiesību uz kontroversāliem uzskatiem realizāciju. Viens holokausts jau ir bijis un es tiešām nevēlos piedzīvot nākamo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-21 11:59 (saite)
Vienīgais iemesls kāpēc šādas "mēslu bedres" vispār rodas ir pašu ēbreju agresīvā darbība. Tu nevari iemācīt sevi mīlēt, aizliedzot par sevi runāt sliktas lietas. Neviens nemīl Mīlestības Ministriju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?