gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-07-14 20:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā sterva Terēza Meja izskatās pēc tipiskas ''cuckservative'' stervas, kas dirš par to kā islams ir UK kultūras sastāvdaļa un visādi citādi apelē pie liberastu jūtām, tāpēc jābrīnās, ka liberasti tā psiho un daži pat sauc par nacisti. Nu var jau būt, ka viņa prosta pielietojusi t.s. taquiqqy vai kāviņtur - metode, ko kurānā definē kā ''leģitīma un allaham tīkama indfidelu krāpšana, ar mērķi viņus iznīcināt''. Tad ok.
Bet nu iecelt Boris ''the blade'' Jansonu par ārlietu ministru gan laba patroļļošanās. XD Nav skaidrs, kas tai stervai galvā. Tā jau laikam ar visām. Merkele skaitījās ''konservatīvā'', bet izrādījās Sorosa mauka, kas ne tikai savas, bet visas Vācijas kājas pavēlēja atplest. Kārtējie piemēri kāpēc kuharkas pie varas tomēr nav laba ideja.

Tam visam fonā smilkstoši liberiņi, kas nez kāpēc psiho par brexitu, lai gan pēc viņu pašu retorikas tieši tā atbalstītājiem tagad vajadzētu baidīties. Visi bļau, visi brēc kā UK un vabše visiem, kas pat sliktu domu atļausies par EU padomāt būs totāli sūdi. Ar saldu naidu paredz kā tie sūdi tūlīt tūlīt pat iestāsies. Tajā pašā laikā turpina smilkstēt par to cik breksis ļauns. Nu ja jau jūsu ''naidnieki'' dabūs pēc nopelniem un jūs pat paši gribat, lai dabūtu, tad kāpēc nepriecājaties, bet čiepstat kā ganbangotas palaistuves pēc drunken surprise sex? Pilnas avīzes, pilni junkeri šmunckeri ar vaimanuvai, pilni magazīni ar tūlītēju kolapsu, bet jūs nevis priecājaties, bet turpināt īdēt.

In another news, neraugoties uz 100 mediju propagandu pret Trampu un abu partiju nīšanu, viņš tikai turpina nostiprināt renomē ar Ķirzaktoni, ja aptaujas saka tiesu. Laikam kārtējais ''neefektīvās demokrātijas'' piemērs. ¯\_(ツ)_/¯


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?