gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Hofmans līdz mūža galam lietoja LSD un bija vesma apoloģētisks par to. Anyhow, ir bezjēdzīgi no tavas puses te spekulēt cik ļoti šī viela kādam palīdzējusi sasniegt tos un tos rezultātus, jo tas vienkārši nav pārbaudāms. Cilvēki, kas ir lietojuši vienmēr saka, ka nekad nebūtu aizodmājušies/iztēlojušies to vai citu bez šīs ietekmes. Nav pamata viņiem neticēt, jo gan jau viņi labāk saprot kā viņiem kas noticis.

Cita lieta, ka objektīvi saprast ietekmi uz kognīciju un jebkādu citu ietekmi šeit nav iespējams, jo katram tā notiek individuāli. Te nav iespējams kvantificēt lietas. Kad cilvēki domā abstrakti, tad nenotiek "complexity is simplicity multiplied" process. Cik saprotu, vienīgais veids kā tu vispār spēj saprast apziņas darbību.

Attiecībā uz marihuānu btw, ja ņem vērā ko esi teicis attiecībā uz savu pārtaisīšanas shēmu, tev tai būtu jābūt izdevīgai, jo tā mazina agresiju. Vismaz pēc manas saprašanas tieši tas bija tas, kas tev liekas prasās pēc pārtaisīšanas (protams, nestrādā uz nēģeriem, kuri ir agresīvi arī zem zāles).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?