modus ([info]modus) rakstīja,
Protams, atsevišķu ietekmīgu mediju saturu lielā mērā ietekmē īpašnieku intereses, taču kļūda ir pārspīlēt šo ietekmi un ignorēt to, ka dažādi ietekmīgi mediji pārstāv dažādas un konfliktējošas intereses un tām atbilstošus konfliktējošus viedokļus. Katrā ziņā nav viedokļa monopola - dažādos medijos atrodami dažādu cilvēku grupu viedokļu atspoguļojums.

Kādā ziņā ir daudz labāka pārtika par kukaiņiem? Ja tu domā garšas ziņā labāka, tad pat tad, ja tā ir, tas nav pazemojoši atteikties no kāda neliela sava labuma (šajā gadījumā garšas) kaut kā svarīgāka dēļ.

Te nav runas par liekulību, ja kukaiņēdāji-vides aizstāvji nav pauduši uzskatu, ka mums kā indivīdiem būtu pienākums samazināt vides piesārņojumu tik, cik tas vispār iespējams, neizdarot pašnāvību. Diez vai no viņu uzskatiem izriet, ka ir nepareizi izmantot jebkādus civilizācijas labumus, kas saistīti ar vides piesārņojumu. Tāpat, cik man zināms, viņi nav pauduši uzskatu, ka mums ir pienākums pāriet uz kukaiņu diētu. Viņi tikai pauž uzskatu, ka labāk ēst kukaiņu nekā ēst produktus, kas saistīti ar lielāku piesārņojumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?