Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
"Neviens nesaka, ka sievietes vai vīrieša lomai ir jābūt šauri regulētai un set in stone. Kritika ir pret feminismu mēģinājumu sievieti padarīt par vīrieti, kas ir samērā ironiski, jo implicē, inferioritātes kompleksu, kaunu par savu sievietību un mēģinājumu ''būt kā vīrietis''."

Feminisms nemēģina sievieti padarīt par vīrieti; feminisms protestē pret šauri regulētām dzimumu lomām, kuru dēļ sievietēm (un arī vīriešiem) mēdz būt ierobežotas dzīves izvēles. Ja sieviete grib kļūt par automehāniķi vai svarcēlāju, tas nozīmē, ka viņa grib kļūt par automehāniķi vai svarcēlāju, nevis par vīrieti. As simple as that. Diemžēl, lielai daļai cilvēku aizspriedumi ir tik dziļi iesēdušies, ka automehāniķis=vīrietis, tādēļ automehāniķe=sieviete, kas grib būt vīrietis.

"Ja tev tas šķiet neargumentēti, odds are, tu nbesaproti viņa argumentāciju."

Nē, es vnk saprotu atšķirību starp argumentētu un neargumentētu viedokli. Viņa audio ieraksti man atgādina modes dizainerus, kuri vnk izdomā "šis tagad ir modē", un visi nez kādēļ to pieņem, nejautājot "a kapēc gan?".

"Īpaši ņemot vērā, ka viss, ko pati šeit runā ir tieši tas - tukša runāšana NO U līmenī un totāli ''red herringi'' kā piemēram ši:"

Tas "red herring", ko mini kā piemēru, nebija nopietni domāts, cerēju, ka sapratīsi no smaidiņa tās rindkopas beigās.
Par pārējo pārmetumu - tad, kad es sākšu nākt klajā ar paziņojumiem, kas izskatās pretrunā realitātei, tad arī prasi man spēcīgus argumentus; pagaidām es te nodarbojos ar tavu un tavu blogeru uzskatu iztirzāšanu un kļūdainu, nepamatotu apgalvojumu norādīšanu.

"Kā būtu, ja mēs fokusētos uz faktiem?"

Lūk, tas jau ir labāk. Taču atgādināšu, ka es nekur neesmu izteikusi apgalvojumus "visi imigranti ir balti un pūkainu, un problēmu nav". Problēmas ir, un tās nebūt nav viegli atrisināmas. Taču saruna sākās par tavu citātu, nevis par šo vienu aktuālo problēmu. Un citāts bija par "pēdējiem 30 gadiem".
Iesaku arī fokusēties uz faktiem tad, kad runā par citām temām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?