gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Neviens nesaka, ka sievietes vai vīrieša lomai ir jābūt šauri regulētai un set in stone. Kritika ir pret feminismu mēģinājumu sievieti padarīt par vīrieti, kas ir samērā ironiski, jo implicē, inferioritātes kompleksu, kaunu par savu sievietību un mēģinājumu ''būt kā vīrietis''.

''tukša parunāšana bez reāliem argumentiem''

Ja tev tas šķiet neargumentēti, odds are, tu nbesaproti viņa argumentāciju. Īpaši ņemot vērā, ka viss, ko pati šeit runā ir tieši tas - tukša runāšana NO U līmenī un totāli ''red herringi'' kā piemēram ši:

''Kā izpaužas tā regulēšana - uzspļaut melnajam tagad skaitās huligānisms un publiski aicināt apšaut visu iebraucējus ir naida runa?''

Kā būtu, ja mēs fokusētos uz faktiem?
https://muslimstatistics.wordpress.com
https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30
Tas tā, to get the perspective.
Es nemaz nesākšu likt dučiem linku uz visiem vandālisma aktiem, kurus teju katru dienu pastrādā kādā no t.s. ''bēgļu'' nometnēm un ap tām.
Cilvēkiem dzen smadzenēs, ka viņiem ir pienākums šos cilvēkus pieņemt savās valstīs, pie tam ar skaidru mājieni, ka lielākā daļa tur ir uz palikšanu. Jebkurš, kas atļaujas pat vienkārši iebilst pret šo masveidīgo tautu pārdislocēšanu tiek apzīmēts par ''nacistu/rasistu'' un marginalizēts, nereti apdraudot savu darbu un pat brīvību. Vai tas ir tas kā strādā vārda brīvība un demokrātija? Kur paliek tautas pašnoteikšanās tiesības? Vai tā attiecas uz visiem, izņemot Eiropas tautas?
Pat pieminēt nepatīkamus faktus ir bīstami:http://conservative-headlines.com/2014/05/swedish-politician-convicted-of-a-crime-for-posting-statistics-about-rape-on-facebook
Vai fakts, kaVācijas prese sākumā centās noslēpt Ķelnes masveida izvarošanas un tikai pēc bļāvieniem sociālajos mēdijos negribīgi sāka rakstīt ziņas ar vairāku dienu novēlošanos(!!!), lai nepazaudētu kredibilitāti, tev neko nepasaka par pašreizējo situāciju Eiropā?
Iesaku iečekot arī minētā keksa video attiecībā uz elementāru demogrāfisko statistiku:https://www.youtube.com/watch?v=dF9V8POmuxg -- sausa prognoze, kas izriet no sausiem faktiem, kuru gan var preventēt pieņemot atbilstošus politiskus lēmumus.
Nu un protams šis:http://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/opinion-polls.aspx #NotAllMuslims

Alzo, ja neesi pamanījusi šobrīd jau daudzās Rietumeiropas valstīs arvien populārākas sāk kļūt labējās partijas. Zviedru Demokrāti, kas vēl tikai dažus gadus atpakaļ skaitījās margināļi, kuriem nav ne mazākās šanses tikt valdībā nu pēc pēdējām aptaujām ir populārākā partija Zviedrijā. I wonder why. ¯\_(ツ)_/¯
(laikam jau tāpēc, ka zviedri pamazām, pilnīgi bez jebkāda dibināta iemesla, sāk kļūt par nešpetniem nacistiem)

Be hō, nē, dabiski, kas šis viss ir par to kā man kremt tas, ka neveru uzspļaut nēģerim lel.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?