gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
k, tu laikam esi SJW. Mani uzskati tev ir automātiski ''problemātiski'' un tālāks dialogs iespējams ir bezjēdzīgs, bet nu lai iet.

Jā, es nevis tikai uzskatu, bet ZINU, ka ''natural feminine role'' ir ļoti dibināta maksima, kas izriet no tūkstošiem gadu ilgas cilvēces vēstures un arī manas personīgās ''anekdotiskās'' pieredzes. Ir ļoti daudz tādu maksimu, kuras nevar verificēt ar manometriem un ģermometriem ((tm) Stalker)), bet ir skaidrs, ka tās pārsvarā ir patiesas.

Iesaku paklausīties tos video. Tie virsraksti laikam ir provokatīvāki, nekā vajadzētu, jo pati zini, ka pievilināt tautu šobrīd vajag arī jūtūba autoriem. Tas čalis skaidro savu pozīciju ļoti artikulēti un mierīgi.
(btw, runājot par jūtūba čaniem, ja tev iepriekšējais liekas pārāk ideoloģisks iečeko šo - https://www.youtube.com/channel/UCLH7qUqM0PLieCVaHA7RegA - ateists, evolucionārais beheviorists, feminists, linerālis līdz kaula smadzenēm, žīdu izcelsmes libānietis (nē, gejs laikam tomēr nav) labi atzīts eksperts un profesors savā kanālā runā par daudzām lietām, kas ir WRONG mūsdienu sabiedrībā tieši no manis bieži tirdītā rakursa. Viņam tas īpaši ;abi redzams, jo apgrozās akadēmiskajās aprindās, kur šī dīvainais un it kā pagaidām marginālais ekstrēmisms ir vis asāk izjūtams.
Pēc idejas jau vajadzētu vērtēt tikai argumentus, bet, ja tev ar to problēma, tad lūk - autors, kas ir specifiski vienā frekvencē ar tavu ideoloģiju vairumā jomu, bet tomēr kritizē pastāvošās tendences, pietam ar zinātnisku skrupulozitāti.

''Ja konkrētāk, vai tu šeit domā antidiskriminācijas likumus? ''

Es šeit domāju tieši diskrimināciju pret lokālo populāciju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?