gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Honeybee (un Hederas, Krii vēl dažu cibas cacu) reakcija labi atspoguļo akadēmiju, kurā skolo šāda veida aktīvistus. Mums te lokāli dievzemītē nav tik tālu aizgājis, jo esam konservatīvāki by default. Pat mūsu liberasti ir konservatīvi attiecībā pret Rietumu progrestardiem. Bet tā spēja un vēlme lavierēt un lēkt caur gumijām par šīm tēmām, lai tacitly atbalstītu šāda veida absurdu? Tā bābiete citos laikos pat neatrastu darbu trauku mazgātuvē, bet mūsu klaunu pasaulē ir phd.

(Man patīk Honeybee un es ticu, ka ir daudz labticības daudzos 'izglītotajos' cilvēciņos, bet kā zināms, ideoloģiska propaganda strādā pat uz jaukiem, sakarīgiem fruktiem)

Bottom line - visa šī anti-white propaganda no kreiso puses ir verificējams fakts un ļoti baiss fenomens. Un kā smej, nevis tāpēc, ka es, kā baltais cilvēks, baidītos no anti-white, anti-european, anti-christian aktīvistiem. Es baidos par to, ko mēs, ļaunie raitwingeri, ar viņiem agrāk vai vēlāk izdarīsim un kādas atkal būs paģiras pēc tam un quo vadis vispār.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?