gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-03-03 16:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kreiso ūberšturms pret visu, kas nav kreiss panāk pretējo rezultātu. Jo vairāk kādus pilnīgi nepamatoti saukā par ''nacistiem'' un ''ekstrēmiem raitwingeriem'', jo vairāk tie kādi tik tiešām sāk ar vien vairāk gravitēt tajā virzienā. Tīri aiz protesta - like, fuck you.

In comming - random Trumpi daudzās Eiropas valstīs. Kreisie nespēj saprast ''subtleties'', viņi grib vienmēr paņemt visu zem sevis un rezutātā pazaudēs vairāk, nekā visu.

Āmurikā tas jau notiek. Ievērojiet kā gandrīz visi mediji cenšas asasinēt Trumpi, bet viņam hoķ bi hni. Tā mediju mob mentality attiecībā uz šo subjektu tikai ar vien vairāk ievieš neuzticības sēklu ''parastajos'' cilvēkos. ''Mol, kaut kas tur nav kārtībā. Kāpēc viņi tā uzvedas. Laikam kaut kas aiz ādas.''


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mesija
2016-03-03 20:55 (saite)
kreisie baro ekstrēmi labos, un otrādi. tad ir tāds stulbuma aplis, kā rezultātā visi radikalizējas. kā saka žižeks - krievija vairāk krievija, koreja vairāk koreja, amerika vairāk amerika.

un trumpja sadursme ar medijiem šķiet pavisam likumsakarīga. iesaku šo, nedaudz pompozo un garo, bet labo rakstu: http://www.rollingstone.com/politics/news/how-america-made-donald-trump-unstoppable-20160224?page=3
mūsu pašu pīķu dīķī artusa kaimiņa uzvaras gājiens turējās uz līdzīgiem principiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-03-04 14:19 (saite)
Pirmajam teikumam piekrītu un tāds faktiski mana posta doms.
Rolingstouna rakstu nelasīšu, jo pārāk esmu tos atlasījies bērnībā, kad vēl biju mazs, naivs liberastiņš.

Kaimiņš tajās savās jūtūb intervijās imo dara labu lietu. Kopš Dombura ''Kas notiek Latvijā'' Latvijā vispār nav mediju produktu, kas konkrēti ''brauktu virsū'' visiem tiem kretīniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?