kjiimikjis ([info]kjiimikjis) rakstīja,
" Disenters ļauj komentēt pie jebkurām "ziņām" no jebkura cilvēka, līdz ar to burbulis šeit nekādā veidā netiek veicināts."

Neizliksimies nu - tie, kas sūdzas, ka gribētu komentēt, bet kāds maita neļauj, ir faktiski splošnijs raitvings (šī termina mūsdienu populārajā nozīmē; neskaldīsim matus par šo), kuram gribas gausties par to, cik melīgas ir "kreisās" ziņas. Neizbēgams rezultāts tam, ka visi populārākie mēdiji ir vairāk vai mazāk leftwings, protams, bet tas noved pie situācijas, ka tie, kuri jūtas neuzklausīti/apklusināti, un tādēļ būtu ieinteresēti šito mantu lietot, ir uzskatu ziņā diezgan vienveidīgs kopums. "Kreisajiem" tādu nevajag, jo šo viedoklis jau tāpat ir gana labi pārstāvēts.

"Nesapratu kā tas līmējas kopā. Pat, ja tev liekas, ka banošas par politiskiem uzskatiem ir ok, tad kāpēc tu domā, ka sajūsmas par iespēju viegli apiet šo banu nopplaks.:)"

Tāpēc, ka nekas jau netiek apiets. Visi tie komentāri figurēs tikai Dissentera vidē. Oriģinālais kontents nekādi ietekmēts netiks, tā autors nemūžam pat neuzzinās, ka esi apgājis viņa banu, un tavu uzvarošo "Ha, nenobanoji vis, es te tagad pateikšu visu, ko domāju, un tu neko nevarēsi izdarīt, hahā" nekad neizlasīs. Līdz ar to, tai bana pseidoapiešanai zūd jebkāda jēga. Tikpat labi savu sakāmo varēji verbāli nobubināt monitora virzienā. Nu, citi tev līzīgi domājošie izlasīs, pieliks pusiņus, laikus, zvaigznītes vai ko tur. Nekādas atgriezeniskās saites vai viedokļa apmaiņas tur nebūs - ja vien kaut kāda iemesla pēc šitais neaizies plašā lietojumā. Kāpēc es uzskatu, ka tā nebūs, jau iepriekš aprakstīju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?