gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Nenovērtēju, jo vairumā gadījumu, kad cilvēki saka "man nepatīk viedokļu burbuļi, es meklēju viedokļu daudzveidību", viņi īstenībā domā "es meklēju manam viedoklim piemērotu burbuli".

'Cept runa iet nevis par pašsegregētām komūnām-burbuļiem, bet medijiem, kas sevi sauc par ziņu avotiem. Burbuļi kā visādi forumi un blogu komūnas turpinās elksistēt un brīnišķīgi - pulcēšanās brīvība. Disenters ļauj komentēt pie jebkurām "ziņām" no jebkura cilvēka, līdz ar to burbulis šeit nekādā veidā netiek veicināts. Disenters jau būs aktuāls tikai tad, ja paši saiti neļaus komentus vai tos cenzēs.

"kas varētu likties vilinoši tikai tiem, kas ir kaut kur izbanoti, un tādēļ domā, ka ar šo instrumentu varēs tur tikt atpakaļ, parādīt fakuci banotājam, un tādā garā. Tiklīdz kā tādiem ļaudīm atnāks apjausma, ka tas galīgi nav tas, kas tiek piedāvāts, sajūšma noplaks.
"
Nesapratu kā tas līmējas kopā. Pat, ja tev liekas, ka banošas par politiskiem uzskatiem ir ok, tad kāpēc tu domā, ka sajūsmas par iespēju viegli apiet šo banu nopplaks.:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?