gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
nice one
"Nesen tieši noņirdzos saistībā ar šito "dizainēts standarta vīrietim". Strādāju ar rokaszāģi, kuram tas modernais, "ergonomiskais" rokturis - ar gumijotām iedobēm pirkstiem. Dizainēts, lai būtu ērtāk. Nu, mani pirksti laikam ir apm. uz pusi tievāki kā "standarta vīrietim", "ērtuma" rezultātu vari iedomāties."

Būtu totāli saprātīgi, ja rokas zāģus dizainētu priekš vidējās sievietes rokas, jo kā zināms, sievietes mums ir galvenie lamberdžeki. Kā būtu mazliet uzkačāt pirkstus, a? Vecajām padsavienības bābām, kas strādāja cehos, bija labi uzkačātas rokas, jo tad bija reāla sieviešu emancipācija un rokas zāģi rokā vecene turēja labāk, nekā to spētu mūsdidenu vidējais sojpuika.

Ar to mašīnu drošību. Nu davai savācās čupa uzņēmīgu feministu un taisa savu mašinfabriku pēc feministiskiem standartiem. Slabo lel? Man patīk tas entaitlments. Varbūt sākism ar to, ka pilnīgi VISAS tehnoloģijas ir vīriešu radītas, tāpēc vispirms varētu pateikt paldies un tad pieklājīgi palūgt kaut ko uzlabot, nevis iet ar savu gender studies grādu uz konferencēm, lai brēktu par savu apspiestību un patriarhijas negantību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?