gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-11-12 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diegabikšu politika
Vēl viens brīnišķīgs piemērs kā dička & co redz pareizu bēģļu politiku. Kristiešu meitene, kura brīnumainā kārtā tika atbrīvota no soda par islama zaimošanu dēļ kaut kādas smiklīgi nenozīmīgas nepareizas procedurālas darbības lūdza patvērumu UK, jo Pakistānā viņai draud linča tiesa. Jauki pakiju pūļi izgāja ielās un rīkoja debošīru, pieprasot asinis. Jau ticis asasinēts politiķis, kas viņai izrādīja atbalstu un palikt šajā valstī nozīmē agrāku vai vēlāku nāvi arī Aišai (vai Asjai), bet UK politķi will have none of that. Ekonomiskus parazītus un agresīvus islamistus no Marokas, Afganistānas vai  Somālijas gan laipni lūdzam. Ja pēc šādiem gadījumiem netop skaidrs kādi ir patiesie motīvi aiz masu migrācijas propagandonu ādas, tad jālabo smadzenes.

https://www.wnd.com/2018/11/u-k-refuses-asylum-for-asia-bibi-fearing-muslim-unrest/

"Britain has rejected an appeal for asylum from Asia Bibi, the Pakistani Christian acquitted of blasphemy last week who is under the threat of death from Islamic leaders who struck a deal with her government to block her exit.

The British government said allowing Bibi to enter the U.K. would cause unrest among Muslims, according to an advocate, the Huffington Post reported."


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?