gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tu esi biežākais satrauktais komentētājs ar aktīvu opozīciju par šāda veida maniem ierakstiem, tāpēc loģiski liekas, ka tevi uztrauc šie ieraksti.
Es tos taisu aļa "izklaidēt tautu", kas mani mēdz lasīt un ko piekomentēt par tēmu.
Nesaku, ka esmu objektīvs. Kurš ir? dabiski, ka man ir ļoti konkrēts viedoklis par šīm aprisēm.
Kāpēc mani tās pēdējā laikā tik ļoti fascinē un gribās rakstīt? Jo stranger than fiction. Es sen neesmu lasījis daiļliteratūru un pat Montī Paitonu pārskatīšana veicina žāvu pēdējā laikā, salīdzinājumā ar to šitu, kas notiek realitātē. Man tas liekas sasodīti interesanti un by extension, es tomēr uzskatu, ka tas mūs agri vai vēlu ietekmēs. Tāpēc ir tieksme šad tad par to papirst. Cik nu tur emo vai nē, bet tas mani noteikti daudz lielākā mērā interesē, nekā vai Artusu Kūmiņu ievēlēs pēdējās Lolatvijas vēlēšanās.:)

Ja tev liekas, kas visiem šiem notikumiem (un es tik tiešām vairāk klibaitoju cibā, jo ir citi forumi, kur norisinās plašākas diskusijas) nav ne mazākās jēgas, jo tie jau ir tikai viens no n-tajiem simtiem izolētu notikumu/fenomenu, tad apšaubīšu tavu racionālo saprātu. Globālā politika sastāv tikai un vienīgi no entiem sīkiem notikumiem, nevis kaut kādām pēkšņām eksplōzijām. Ja tev tas liekas nenozīmīgi, tad nah komentē?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?