gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-09-17 16:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ģermokrātija Vācijā
Merkele tikko kā atlaidusi Vācijas konstitucionālās aizsardzības biroja vadītāju par to, ka viņš atļāvās pēc Čemnicas protestiem iebilst pret Merkeles un viņas lūgenpreses izplatītājiem meliem par jakobi 'nacistu' veiktām cilvēku medībām (vienīgā vardarbība, kas saistīta ar šo pasākumu ir divi brūnu migranti nosisti vācieši un antifas uzbrukumi mierīgiem garāmgājējiem). Attaisnojums 'iejaukšanās ikdienas politikā'. Hmm, laikam konstitūcijas uzraudzības biroja šefam ir tikai normāli komentēt, ja valstī paceļas jautājumi par antikonstitucionālām darbībām. Viņa nelaime bija tā, ka nav saņēmis memo, ka iebilst fīrerienei nav ļauts un ja viņa kaut kur redz nacistus, tad tur ir nacisti. Vienalga vai resnā govs bija STASI agents vai tikai wannabe atraidītā, šobrīd viņa šķietami cenšas atgūt nokavēto.

edit: laikam lieta nav tik vienkārša un viņa tikai ļoti ļoti grib atbrīvoties no minētās amatpersonas, taču lietu sarežģī tas, ka pēdējais ir atbildīgs CSU iekšlietu ministra priekšā, kurš (tautā zināms kā Sojhoffers) ir mīksts yes-mens un varētu viņu atbrīvot fīrerienes vietā, bet no otras puses priekš CSU pārstāvja šādi līst zem Merkeles tupeles būtu sūdīgs ilgtermiņa solis, ja tie vēlas saglabāt savu elektorātu (viņi gan tā pat visu laiku lien zem tupeles, bet tas tā)
Jāpiebilst, ka konstitūcijas šefu atbalsta arī nospiedošs vairākums valsts specdienestu un tiesībsargājošo institūciju pārstāvju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?