gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
lel
Viena lieta, kas mani fascinē visā tajā kompānijā ir cik viņi drausmīgi daudz ēdās un sacenšas progresivitātē. Starp labējajiem arī kaut kas tāds mēdz notikt, bet mūsdienu kreisajiem tas ir pataloģiskā līmenī.


banned for speaking common sense
Un tas ir cilvēciņs, kas tur pat blakus saka šo:


Sorī vecais, nekas nesanāks. Esi pieķerts runājam pārāk saprātīgi, not sjw enough, banned.

Es ar savu morbīdo fascināciju izlasīju visu to diskusiju un no mana, "nacista" skatupunkta, bija samēra grūti priekš priekš smadzeņu šūnu veselības viedokļa, bet tur bija vismaz kādi 3-4 cilvēki, kuriem pat tas likās pārāk right-wing. Sūdzējās, ka šādas statistikas vispār atļauts publicēt plašākai publikai/ja publicē, tad tikai ar rūpīgu leftwing ideoloģisko anotāciju, lai stulbiem "uneducated" cilvēciņi saprastu kā viņiem pareizi jāsaprot šie dati, jo uz savu galvu tas tikai radi nepamatotu rasizmu. Viens pat bija sašutis, ka šādu pavedienu ļāva radīt un neizdzēsa, sak, ko dara moderatori un vaino savus mazāk fanātiskos kolēģus, kas atļaujās ko izteikties par foruma pārvēršanu kārtējajā labējo platformā.D:

Par to, ka SD un pat moderāti tiek pilnīgi bez ironijas vai hiperbolām saukāti par "nazi party" vispār nevienam nav divu domu. Tā pat kā Trampa gadījumā. Nevienam neinteresē, ka ir zero faktu, kas pamatotu šādu birku,bet tas nav nekas jauns.
Vispār nesaprotu kāpēc konservatīvie un rightwingi nav sākuši sūdzēt ļevokus tiesā par apmelošanu/goda un cieņas aizskārumu vai kā nu kurā valstī to sauc. Viņiem būtu ļoti viegli tādas vinnēt, pie nosacījuma, ka tiesa arī nav sarkanie partizāni. Laikam tāpēc, ka tikt nosauktam par nacistu/rasistu/fašistu pateicoties pašu sarkano aktivitātēm šobrīd ir zaudējis jebkādas ofensivitātes vai taustāma satura paliekas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?