ze ([info]ze) rakstīja,
Tu dzīvoji tur pirms vai pēc Merkeles plašā wellcome žesta? Runājot par Vāciju, tas ir izšķiroši.

Tev sķiet, ka vienīgais iemesls, lai leģitīmi paustu nepatiku pret Islama izplatību ir, nezinu, dabūt pizdī no musulmaņa, vai pašam ciest islamiski motivētā teroraktā? Tas ir diezgan vienkāršots skats uz situāciju. Tu neuzskati to par problēmu, ka tādi notikumi kā uzbrukums Charlie Hebdo, veicina pašcenzūru vecajā Eiropā, jo mediji/mākslinieki/whatever baidās kritizēt izslamu? Tas savukārt grauj eiropas sekulārā humānisma principus, jo viena reliģija ir mazāk kritizējama par citām? Vai esi dzirdējis kādu īpaši melnu stand up joku par islamu, redzējis kāda mākslinieka darbu, kur Allaham būtu mikimausa seja, vai kaut ko tik pat supr mega provokatīvu, kā tas nereti tiek darīts ar kristietības simboliem?

Tāpat es nedomāju, ka man nedrīkst nepatikt seksuālo noziegumu skaita pieaugums vācijā un zviedrijā, kas pārsteidzoši sakrīt ar bēģļu ierašanos, tikai tāpēc, ka mani pašu tas neskar.

Jā, es nedzīvoju parīzes, stoholmas vai malmes imigrantu priekšpilsētās, bet domāju, ka ir normāli uz pieejamo faktu bāzes izdarīt secinājumu, ka multikulturālisms un imigrācija nav vēlama, ja runa ir par tādu cilvēku ierašanos, kurus vada ideoloģojas, kas ir antagoniska eiropas vērtībām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?