gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-23 15:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tagadne progresīvā, ateistiskā Eiropā
Atceros, kad pirmās reizes spēlēju FIFA vai PES futbola simulatorus, tur vienmēr bija anglija ar savu ierasto balto karogu, kam sarkans krusts pa vidu. Tas bija normāli. Tas bija Anglijas karogs. Nepastāvēja nekāda doma, ka tas nav Anglijas karogs vai, ka tur ir kaut kāda zakavika. Šobrīd Anglijas karogs (jeb St. George's flag) skaitās nacisma un white supremacisma izpausme. UK policija pavēl mājas, kas ar tiem izdekorētas, novākt tos vai auto, kas nokrāsots tā krāsās "to respray".
Beisiklī tas pats šits, kas:


Senāk angļu fudbola fani nebūtu iedomājami bez sava džordža iekš feisa, tagad laikam policija sāks kontrolēt vai gadienā kādam bigotam nav viņa valsts nacionālā simbolika prikidā un veikt arestus. "OI, ya got licence fo' 'at, sunshine?" Droši vien tam patērēsies tik daudz resursu, ka nepietiks apskatīt kārtējo abdullahu pedofīlu bandu vai "sīkos" noziegumus, kā rezultātā izrādīsies, ka noziedzība iet uz leju un viss ir čiki-puki.:D

Btw, viens smiekls no manis bija uzzināt, ka milzīgs pienesums kāpēc Vācijas oficiālā kriminālstatistika pēc kopējā kvantuma sanāk ar lejupejošu līkni kopš 2015ā ir tāpēc, ka vairs netiek reģistrēti nelegāli mēģinājumi pārkāpt robežu. :trollface:


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?