gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Kūka, kas taisīta priekš sātanistu luciferiāniska rituāla arī ne ar ko neatšķiras, bet vai kristietim, ja tas zina, ka tā tam būs lietota, nav tiesības atteikt savus pakalpojumus?
Tev kā sjw dubam kā parasti nepielec par ko iet runa. Ja vēl tu būtu konsekvents savā neizpratnē par tiesību principiem demokrātiskā valstī vai arī attiektos vienādi pret visām reliģijām./ideoloģijām, man būtu po, bet tev tā pat kā pinjonam (kurš ir supposed jursits) (kā arī pirmās instances tiesai, kura lēmums tika atcelts) svarīgi ir tikai geju pimpja apsūkāšana un uzdirsiens kristiešiem. Neviens no jums neiebilstu, ja žīdu beķeris atteiktu kādam kūku, uz kuras tas gribētu garnētu Hitlera ģīmetni. Neviens nespiestu muslimam taisīt kūku ar Muhameda karikatūru. Tikai kristiešiem visu priekšā jāpieliecas, vai ne?

Praktizēta homoseksualitāte kā tāda kristietībā jau ir grēks, bet geju rituāli vienkārši spļāviens sejā, kas ir klajā pretrunā ar šo cilvēku reliģiju. Bet nē, vajag palīdzēt šo rituālu apkalpošanā or else.

Vēl varētu saprast, ka tiktu pieprasīts "God hates fags" vai kas cits rupjš. Homo laulības ir pret kristiešiem vērsts pasākums, bet kristiešiem tomēr ar to jādīlo, kamēr pro-homo tirliņi jāsargā.
Vienus standartus visiem. Manā izpratnē daudz loģiskāk ir tieši tādi, kur uzņēmējam ir tiesības netaisīt produktu, ja tam ir ciešs sakars ar kādu reliģisku vai tml. jūtu aizskārumu. Vismaz gadījumos, kas saistīts ar viegli citur pieejamām precēm, ķem boļe luksusa produktiem, ko taisa individuāli pēc pasūtījuma.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?