kjiimikjis ([info]kjiimikjis) rakstīja,
"Vienkārši fabricēt lietas ir pat nelegāli un draud ar pamatīgiem sodiem." - [HaHaHaOhWow]. Kaut kā šitais netraucē pastāvēt visādiem pilnīgas tuftas ģeneratoriem, kas to vien dara, un nekas viņiem par to nav. Teiksim, Alex Jones kaut kā joprojām uz brīvām kājām, par spīti savām "teorijām", ka skolu apšaudēs neviens nav gājis bojā, tie visi esot aktieri, utt.

Par krievu sputņiku un tviterrbotu kontroli pār pasauli neko neesmu teicis, tā kā, laikam atkal kādam citam kaut ko centies pateikt. Bet vismaz man nav skepses par migrantu noziegumiem caurmērā. Zināmas šaubas varētu būt par to, cik korekti ir atspoguļoti apmēri, pie kam abos virzienos, jo viens politiskais flangs tiecas tos pārspīlēt, kamēr otrs - notušēt.

"Pa mņe tak daudzi cilvēki vienkārši nespēj pieņemt, ka realitāte neatbilst viņu ilgu laiku par neapšaubāmu pieņemtajai uzskatu sistēmai. Tā spurošanās pretim ir kā smadzeņu aizsargreakcija, jo atzīt, ka esi kur kļūdījies, pie tam pamatīgi un ilgu laiku ir baigā trauma." - šitam pilnībā piekrītu. Iesaku tik pašam arī to neaizmirst, kad nākamreiz gribēsies stāstīt, ka "X vai Y netiek pētīts, jo establišments/nomenklaturščiki/sjw/whatever".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?