gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-02-18 16:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja kāds vēlas piemēru kā tad tas viss izpaužas praksē.
Ungārijai 2023 gadā būs iespēja vienu no savām pilsētām deleģēt kā Eiropas kultūras galvaspilsētu. Kā daļa no prezentācijas kandidātpilsētu pārstāvji uztaisījuši īsus klipiņus, kurus demonstrēt ES delegācijai un vispārējai apskatei. Lūk klipiņš par vienu no šīm pilsētām.
Lūk, kas par to bija sakām ES delegācijas pārstāvjiem:
(...) When they introduced the promotional reel on Székesfehérvár, titled 'Full of Life' - accessible on Youtube with 30 thousand visitors - one of the European Union experts made the following astonishing comment:

"This is the propaganda movie of white Christian Europe, where everyone is white, happy, and dances in the streets."

Citing further criticism from the delegation on the Székesfehérvár movie, the mayor also recalled that "They were questioning the absence of poor people and migrants, but they thought there were too many crosses and churches, and especially the attitude that the town looked on these as values."

One delegation member, a Belgian politician, took exception to the idea that the bid's basis and identity were based solely on the Graeco-Roman and Christian - Jewish cultural circle.


Viģiks tiešām kā pa taisno no KKK manuāļa, vai ne? Un tie ir politiķi, kas pārstāv Eiropas Savienību, progresa un labklājības garantu un Eiropas vērtības. Kalergi plāns in action. Tie cilvēki bez jebkādas ironijas vai pārspīlējumiem ir Eiropas tautu ienaidnieki un viņi daudzu prāt ir uzticamāki priekšstāvji par dažādu valstu lokālajiem politiķiem. Es dodu priekšroku blēdīgiem, bet prognozējamiem pašmāju korumpantiem, nevis ļaudīm, kas burtiski vēlas, lai Eiropa pārstātu būt Eiropa un anti-white rasisti. Kā mēs vispār līdz kam tādam nonācām?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?