gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-12-27 19:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fudbolings
Interesanti dažreiz palasīt redcafe forumu. Tas ir galvenais MU diehard fanu forums. Neesmu tajā reģistrējies, jo zinu, ka tiktu ātri nobanots un ne tikai tāpēc, ka tā politiskie/social forumi ir harcore komunistu moderēti, bet arī viņu ļoti lielā apsēstība ar Barsu, kuras fans esmu es. Šis gadījums gan pat nav par Barsu kā tādu, bet Pepu Gvardiolu, kurš ar to ir zināmi asociēts, bet šobrīd īpaši aktuāls, jo trenē ManCity, kas totāli drāž PL un neatstāj nekādas šanses šosezon samērā zolīdajam MU.
Lai gan raksturīgi redcafe, te nenotiek gluži raganu medības (forums ir tīri okej priekš liela futbolkluba fansaita - imo labāks par baracaforum no konenta kvalitātes un diskusiju viedokļa</a>, bet šitā tēmā, nu ģivu dajošsja. Viņu butthurts pret Pepu ir tik fenomenāls, ka viņi ir gatavi (mažoritāri) ticēt inplausiblai konspirācijai kā Peps visas savas komandas ir dopējis, šo komandu spēklētājiem un staffam par to pat īsti nezinot un tāpēc panāk to savu futbola zīmolu ar agresīvo augsto pressi un lielo bumbas kontroles laiku. Iepriekšējā sezonā dopings laikam vēl nestrādāja.
Beisiklī no vinea fakta, ka Peps savā karjeras norieta bija vienreiz pieķerts pozitīvās dop analīzēs, kas pie tam bija konjugācijā ir diezgan daudziem citiem tā laika futbolistiem no dažādām valstīm, tās nu, pateicoties vienam twiterpostam ir gandrīz vai clear cut pierādījums, ka viņš doupojis visas sevis trenētās komandas, sākot no barsas un tas ir vienīgais viņa komandu sasniegumu cēlonis.)

Viss tas pavediens ir samērā interesants lasījums un ir vēl daži netieši namjoki kāpēc uz Pepu it kā vajadzētu orientēties šajā sakarā, kas gan simtreiz mazāk pamatoti par pizzagate alegācijām, but there you gou - MU futbola forums un futbola forumi kari kā tādi. Tiem, kam inteesē, oblig;āti paņemiet popkornu vai rupmaizi ar sālītu siļķi un alu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?