gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Piekrītu, ka Tramps ir vairāk artefakts, nevis labs valstsvīrs, kas vienos nāciju un viņš fō šō ir pārāk ekscentrisks priekš nopietna politķa, bet jāņem vērā, ka viņa atbalstītāji ir pamatā tā populācija, kas uzskata ''amerikānismu'' par savu identitāti, kamēr globālist-kleptokrāt-ķirzaka Klintone perfekti reprezentēja naidu pret jebkādu vienotu amerikānismu.

Man pašam nepatīk patētiskie ausekļainie nacionālisti, kas pārsvarā neiet tālāk par lozungiem. Imo tieši tāpēc ir svarīgi saprast nacionālismu un kulttūridentitāti daudz intelektuālākā plānā. Tas nav 'gimmiks', tā ir serde, uz kā bāzes var veidoties monolīta, savstarpēji piekrītoša cilvēku komūna pietiekami lielā mērogā (lielākā par ciltīm, klaniem vai hercogistēm).
Paradokss ir tas, ka cilvēki, kas paraujas līdzi multikulti propagandai, mūs atkal attālina atpakaļ traibālistiskiem laikiem. Labā ticībā vai aiz ļaunprātības, nav svarīgi. Globālais ciemats ir utopiska šīza. Tas nav iespējams. Bet IR iespējama pasaule ar daudzām, kulturāli/etniski atšķirīgām valstīm, kas sadarbojas un rada sakarīgu pasauli priekš cilvēkiem, tobiš, mums.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?