gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-24 20:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Svētdien, niekojoties un spēlēdams sen piemirstos kompaktdiskus caur veco apsūbējušo filips deku un 90niecēm atklāju priekš sevis bandu, kuru biju pilnīgi palaidis garām (pat nezināju ka mums kas tāds bija) un pie reizes samērā neapgūtu žanru. 70/80o heavy/power pop roks vai varbūt tas pieskaitās pie t.s. AOR. Lai gan šajā gadījumā nedaudz smalkāks, 'progresīvāks' uz ELO, Queen, Manfred Man's Earth Band, tikai ne tik ambiciozs, vairāk saglabājot kaut ko no happy chappy glam roka auras. Vobšem labi, ka parādījās viens lauciņš, kas līdz šim palicis zem radara, jo likās pārāk primitīvs. Laikam pēc visiem šiem gadiem psihodēlijas, progroka un smagroķa džagernautu purvā, viss apnicis (vizpār maz klausos mūziku tagad) un kaut kas tik nepretenciozs, bet gaumīgs uzreiz apbūra. Senilitātes pazīme gan jau. Enjoy!
vot tā
vot tā


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gamemaster
2017-10-25 20:39 (saite)
Next stop: Slade?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-10-25 21:29 (saite)
Not rīlī. Slade vai Sweet drīzāk ir previopus step. Pat Alex Harvey Sensatioal Band, kas jau ir deviācija, tomēr ir ap to pašu sfēru, tikai obskūrāk.
Šitam drīzāk varētu pimērot Foreighner vai Supertramp, kurus tā arī neesmu saņēmies paklausīties. Bandas noteikti populārākas, bet vienmēr likās bs. Tagad nāksies pačekot.
Ja par to AOR, tad vispāt neko no tā nezinu, izņemot TOTO, kas man likās totāls sūds, kad kaut ko izdzirdēju. Kā jau teicu, tumša bilde man par šito nozari. Izņemums varētu būt 10cc, kas ir totāli ģeniāla banda, bet tik grūti definējama, ka droši vien varētu ietilpt kādos 10 dažādos žamros. Jamo keksi Godley&Creme arī daudz līdzīgas mūzas uztaisīja, tikai vēl more on the weird side. Iesaku iečekot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?