krishjaanis2 ([info]krishjaanis2) rakstīja,
Līdz ar to tava tēze par to, "kura ideoloģija ASV ir izrādījusies bīstamākā" ir tukšā, jo par kuru ideoloģiju tad ir runa? Ja viņi nepamato, kāds sakars Oklahomai ar white-supremacy, antinodokļiem vai antiabortistiem, kāpēc visi šie tiek pabāzti zem kaut kāda viena mistiska inflated kopīgā apzīmētāja, tad kāda vispār jēga no šādiem pētījumiem, ja ne tikai tīši politiski lādēts vēstījums, lai nosodītu jebkādas "right-wing" ekstrēmisma izpausmes, attiecīgi, liekot uz "right-wing" vispār skatīties kā uz kaut ko aizdomīgu? Kāda viena ideoloģija ir tā bīstamākā?
Vai tomēr iesaistītas ir vairākas ideoloģijas? Vai varbūt vispār nav nekādas kauzālās saistības un ir tikai liela slidenā nogāze?

Bez šaubām, ja pievēršamies ŠODIENAI, (nevis pagājušā gadsimta Oklahomai), tad gan ASV, gan rietumos kopumā vienīgie īstie ekstrēmisti un vardarbīgie ir islāmisti un kreisie ekstrēmisti. Islāmisti vēl tā, viņi ir barbari un ārējie, viņiem nav nekāda sakara ar rietumu kārtību, bet pret kreisajiem ekstrēmistiem ir jāvēršas ar sevišķu spēku un viņi ir jāuztver nopietni, jo viņu teroristisko metožu dēļ cilvēki, institūcijas, organizācijas un, piemēram, universitātes ir sevišķi iebiedētas. Viņi paši sevi ir izslēguši no normālas demokrātiskās sabiedrības, līdz ar to pret viņiem attiecīgi jāizturas, ar visu lielo likuma un konstitucionālisma spēku, tā paša likuma stingro roku un policista steku, ko šie panki, salašņas, narkomāni, memmīši un pabiras tik ļoti savā bezgalīgajā resentimentā nīst.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?