gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-01-07 18:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skatos vecus Džordona mačus pret Pistons. Shave my legs and call megranpaa, bet cilvēki, kas nopietni jau pieskaita Kariju viņa līmenim ir traki. Un es te runāju skill-wise tikai. Biju aizmirsis cik izcils aizsargs viņš ir. Bulls spēle ar viņu bija līdzīga Barsas spēlei zem Gvardiolas pirmajos divos gados, kur viss vienmēr bija nosegts. Spēja gaisā mainīt trīs dažādus vektorus un tad aizsūtīt bumbu pa pilnīgi neortodoksālu trajektoriju jau ir tīri odziņa uz kūkas. Fak, arī Stoktons > Karijs.
Nezinu par to Lebrondžeimsu. Tā sanācis, ka tieši viņa ''ēru'' pilnīgi ignorēju.

Nu jā, Vilts Čemberlens jebkurā gadījumā GOATs, jo tu nevari likt argumentu pretim mutantam-milzim. Bet tie bija veci laiki.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gamemaster
2017-01-08 21:32 (saite)
Kāds vai tad salīdzina Kariju ar Džordanu? Viņš spēlē otrpus trīspunktu līnijai nav efektīvs, caurgājienos viņu lielie kuiļi grūsta, ka nekādi diži lay-up'i nesanāk un viņš tikai kompetents pirmais nummurs at best...

Es teiktu, ka tieši Lebrons šobrīd ir Maiklam tuvākais spēlētājs. Ieliec Lebronu jebkurā komandā un tā automātiski ir top 3 komanda konferencē. Karijs ir nowhere near that.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-08 22:43 (saite)
Laikam saklausījos ne tos cilvēkus. Btw, lielie kuiļi jau kā reiz vairs nevar neko daudz grūstīt, tāpēc Karijam ir gan diezgan daudz lejapu.
Lebronu pamatā caur klipiem zinu. Liekas viendimensionāls spēlētājs. Nē nu labs, bet apn. tāds kāds bija Bārklijs. Dūšīgs, spēcīgs ātrs kuilis, kas ir arī daža pelēka smadzeņu šūna, lai atdotu piespēli. Bet powerdankeris extraordianire. Ar MJ versatilitāti neredzu pat 30% pārklājuma. Un pat MJ neraugoties uz nekuilību spēja dankot pāri visiem kuiļiem, ja sagribējās un viņa block/steal/rebound ratio ir viens no labākajiem vabše, pat, ja ignorē uzbrukuma dotības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?