gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-09-15 18:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pa lielam visas tās debates par to kā kurš cilvēks iekšēji jūtas un ar ko identificējas ir pilnīgi nesaistīti ar tēmām, kas šajā sakarā ir svarīgas - oficiālās valstu politikas, īpaši saistībā ar izglītību un propagandu masu medijos. Nē, nekur un ne pie kādiem apstākļiem nav jāskalo smadzenes bērniem par to kā viņi varbūt arī ir jukuši prātā un derētu, ka pajukt vēl.
Šai tēmai no nenobriedušu saprātu galvaskausiem jābūt tik pat tālu kā pornogrāfijai, onanēšanai, azartspēlēm, prostitūcijai un narkomānijai, kur nu vēl pasniedzot to pozitīvā, "veicinošā" kontekstā - nu sīkais, skaties plašām acīm, ja kas, pamēģini pats, izpēti sevi, kā tas tagad pieņemts progresīvajos un totāli nebūt ne korumpētajos Rietumos.
Pat nerunāšu par dzimuma maiņas procedūrām, kas manā uztverē ir pielīdzināmas pedofila izvarošanas aktam un visi čūsku eļļu pārdevēji, kas praktizē šo "medicīnu" pelnījuši nāvessodu vai linčošanu, ja pirmais netiek piešķirts un visi viņu "zinātniskie" raksti par tēmu pelnījuši publisku sārtu (pie reizes tajā samest politiķus, kas to visu kūrē).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?