3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Nemuldi, muļķi, mapatam nav it nekā kopīga ar Balodi, viņš drīzāk ir diametrāli pretējs.
Bet šajā gadījumā es viņu pieminēju tikai tajā sakarā, ka viņa komunikācija mēdz būt visnotaļ korekta, izņemot gadījumus, kad kaut kādi ctulhi ar savu dirsoņu apzināti izved viņu no pacietības.

Arī attiecībā uz krieviem tev absolūti nav taisnība.
Jau patlaban, kad pilna Eiropa ar no Krievijas izbēgušajiem Putina pretiniekiem, top arvien skaidrāks, un to saku nevis es, bet daudzie eiropieši, ka tas, ka viņi ir pret putina režīmu, ir lieliski savienojams ar viņu lielkrievisko šovinismu un impērismu. Precīzi tāds tips ir arī Navaļnijs - viņš ir impērists nevis demokrāts.

Kas attiecībā uz inteliģentajiem krieviem. Divi piemēri. Es savā laikā pazinu Cietvielu fizikas institūta laboratorijas vadītāju Truhinu - izcilu inteliģentu no Irkutskas, kurš bija stingrs Krievijas impērijas fans. Citā darbavietā kaut kā iedraudzējos ar inženieri - erudītu, kuram mājās bija milzīga bibliotēka, kurā bija daudz 19. gs. izdotu grāmatu par vēstures un kultūras tematiku. Mēs mēdzām tusēt, jokot un izsmiet padomju režīmu, un arī daudzos citos jautājumos bijām domubiedri, bet Krievijas impēriju kritizēt nedrīkstēja - tur viņš bija nelokāms impērists.
Un tādus inteliģentus krievus es esmu dzīvē pazinis agrāk, pazinu un pazīstu tagad - 80-90% no viņiem nav demokrāti, bet lielkrievu šovinisti.







(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?