3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
"...akūta nepieciešamība un daudz laika..."

1) interesanti, ka "neesi pamanījis", ka es te iekomentēju labi ja reizi nedēļā, par ko nevarētu teikt - tērēju daudz laika;
2) "akūta nepieciešamība". rodas tikai tad, kad cibā izlasu nevis kādu parasto ikdienišķo stulbuma izpausmi (kas šeit ir normāli), bet kaut ko izcili nejēdzīgu un stulbu.

"...taviem Superaugstajiem standartiem..."

Manus standartus nosaukt par superaugstiem var vienīgi salīdzinājumā ar cibā pierastajiem zaža un viņam līdzīgo standartiem. Es, atbildot uz pagaidām vēl neuzdoto jautājumu par manis paša pieturēšanos pie "superaugstajiem" standartiem, atbildu: - es tādiem kā zazis un liela daļa cibas lietotāju apzināti atbildu viņu pašu līmenī, jo viņi ir psiholoģiski identiski krieviem, ar kuriem nevar sarunāties civilizētā valodā, bet jāsit pa purnu - viņi spējīgi saprast tikai šādu valodu.

Patiesībā mani standarti ir nevis superaugsti, bet gan vienkārši normāli kultūras cilvēku standarti. Un par laimi cibā vēl nav pilnībā izzuduši (kaut daudzi pašā pēdējā laikā, iespējams, tieši tādu kā zazis, Balodis un daudzu pārējo kretīnu dēļ no šejienes aizgājuši) cilvēki, kuri komunicē civilizētā līmenī: avralavral, aborigens, indulgence, extranjero, arī tev ļoti antipātiskais mapats un vēl vairāki citi, kurus šeit nenosaukšu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?