gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Esmu pārliecināt, ka esmu lasījis un dzirdējis krietni vairāk "ļaudis ar izglītību un zināšanām par vakcīnu darbības principiem un mērķiem", nekā jūs. Burbulī esat tieši jūs. Politiskā establišmenta nomenklatūras un ar tiem vienā komandā strādājošie masu mediji tiešām rada grūti pārduramu propagandas burbuli, kas pasargā cilvēkus no tiešas informācijas un attur tos no šīs varas gāšanas, kaut vai demokrātiskos veidos.

Vai jūs, cienītā, esat dzirdējuši par vakcīnām, kas ļauj "vieglāk pārciest" bakas? Es nē. Toties zinu, ka ir vakcīna, kas apturēja cilvēkus no inficēšanās, tāpēc bakas mūsdienās kļuvušas par eksotisku slimību.

Vēlreiz jāakcentē arī tas, ka pirmajā vakcinēšanās vilnī mūsu establišments, tajā skaitā par ekspertiem izvirzītie virusologi, karināja mums makaronus uz ausīm par to kā vakcīnas pasargās gan no inficēšanās gan izplatības, kaut arī tagad skaidri zinām, šie apgalvojumi bija nepatiesi un nebalstījās zinātnē. Tika pat kurināts naids pret tiem, kas noraidīja vakcīnu ar saukļiem par "nevakcinēto pandēmiju" un "šie cilvēki ir bezatbildīgi attiecībā pret līdzcilvēkiem". Tas tikai pēc kāda laika naratīvs tika nomainīts uz "nu jā, šīs vakcīnas jau nemaz nebija priekš tā". Paši bļāva no ruporiem, ka ir priekš tā, bet tad apmet kūleni un saka "nē, mēs neko tādu neteicām lulz" kaut arī ir pilns internets ar pierādījumiem, tajā skaitā video formā.

Kā var skatīties uz tik acīmredzamu melu un propagandas kampaņu un turpināt palikt tāds nelga? Es tagad saprotu kā veidojas visādas padumjās savienības. Cilvēki viegli padodas melu kultūrai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?