Toulouse-Lautrec ([info]gentle) rakstīja,
@ 2006-06-13 18:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cilvēks, Ciba un Daba
Kādam no paziņām uzprasīju, vai tam nav bloga. Man atbildēja, ka nav un nebūs, jo visas problēmas tiek izrunātas ar tuviniekiem un draugiem. Es par to aizdomājos un atkal sāku šaubīties par SC nepieciešamību. Tad pārlasīju to, ko te rakstu un sapratu, ka nevienam no tuviniekiem vai draugiem tādus stāstus nestāstītu, jo tie ir vai nu mirkļa problēmas, vai arī pārāk mazsvarīgas lietas, lai tās vispār apspriestu ar kādu. Un pats galvenais, tas viss ir... MONOLOGI! Tātad - SC lives!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sii
2006-06-13 22:20 (saite)
es kādreiz itin daudz mirkļa iedomu un sīkumu rakstīju meilos, tagad kaut kā vairāk cibā, bet meilos bija labāk. personiskāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gentle
2006-06-14 22:09 (saite)
Tā ir, bet es pārāk lielus tos tekstus rakstu, un man gan pašam ir bijusi nojausma, gan arī man ir bijis atklāti pateikts, ka es pārāk garas vēstules rakstu. Citiem vārdiem, cilvēkiem manas pārdomas bieži vien ir garlaicīgas. Cibā neviens nav spiests man atbildēt, kā arī, ņemot vērā šī saskarsmes veida pašsaprotamu īpatnību - ka raksti nav adresēti konkrētai personai, es neapvainojos, ja man neatbild. Neviens necieš, tātad manā gadījumā tā ir labāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sii
2006-06-15 23:38 (saite)
man arī šad tad ir pārmesta tā garrakstīšana, šad tad esmu dusmojusies uz tādiem neatbildētājiem, bet ar laiku jau pierod. un vai tad vienmēr vajadzīga atbilde? galvenais jau zināt, ka lasa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?