Toulouse-Lautrec ([info]gentle) rakstīja,
@ 2006-02-28 20:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ģitāras medībās
Rakstu atsaucoties uz =šo= un =šo= savu rakstu.

Fender Stratocaster Standard
Iepriekš biju izzondējis visu iekš www.fender.com. Sapratu, ka ir visparastākais un normālākais optimālākais modelis - Standard. ASV cena - 572$, kas ir aptuveni 333,-Ls. Biju iekš Matīsa 25, prasīju par Fender Stratocaster Standard. Man prasa pretim: "Kādu Jums vajag? Amerikāņu vai Meksikāņu?" Es atbildu, ka nezināju, ka ir vēl TĀDS dalījums. Viņi saka, ka meksikāņu ir 326,-Ls, amerikāņu ir vairāk nekā 500,-Ls. Es padomāju, ka pārdevējs man čakarē prātu un runā par Fender Stratocaster American, nevis Standard, kur American tiešām ir krietni dārgāks (sākot ar 1572 $). Aizgāju.

Atnācu uz veikalu Merķeļa ielā (Jēkabsona darbnīca). Tur man pateica, ka šādu modeli var tikai pasūtīt, uz vietas nav. Bet tas cenas cipars, ko es redzēju internetā dolāros, būs tāds pats latos arī šeit.

Atnācu uz mājām. Attaisu Google un iedrukāju Fender Stratocaster Standard made in Mexico. Un tiešām. Izrādās, ka ir šis iedalījums atkarībā no ražošanas vietas. Bet Meksikā ražotais Standard maksā... ASV veikalos 325 $, Internetā 400$ (kopā ar somu).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?