Toulouse-Lautrec ([info]gentle) rakstīja,
@ 2006-02-09 00:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Alūksne 2
Alūksnes Mūzikas skolas jubileja. Spēlēju mūzikas skolas simfoniskajā orķestrī, kas bija izdeidots speciāli šim nolūkam. Nebiju pilnībā sagatavojies, tāpēc dažas frāzes gabalos noklusēju, bet gan jau kādreiz arī pienāks tas laiks, kad būšu ar vijoli un lociņu kā viens. Satiku daudz paziņas. Pēc pasākuma bija galds ar krinģeli. Bet 22:00 bija vakara t.s. saviesīgā daļa. Paēdu salātus, rosolus, žāvētu gaļu, mandarīnus. Bija garšīga rupjmaize, līdzīga tādai, ko cepa pirms kādiem 10 gadiem.

Tad es sāku just saaukstēšanos simptomus, bija ļoti auksts. Vēl koncertā kultūras namā izdarīju kļūdu - vispirms nācu augšā uz balkona, kur bija karsts kā pirtī, grūti pat elpot bija, un tad īsi pirms uzstāšanās gāju aizkulisēs, kas ir pagrabā, un tur bija gandrīz tik pat vēss, cik ārā. Te viss ar mani bija skaidrs. Kad gāju gulēt, viss drebēju no temperatūras. Bet nākamajā dienā no rīta jūtos labi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martonella
2006-02-09 00:35 (saite)
Sagribējās krinģeli, nevis klinģeri... :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gentle
2006-02-09 00:40 (saite)
Jā, kliņģeris gan. Eh, burti vietām pamainīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martonella
2006-02-09 00:44 (saite)
Tur jau tas efekts! :) Kaut arī tas Tev netīšām, bet man vārds "kRinģeLis" asociējas ar tādu laukos - maizes krāsnī pašceptu, smaržojošu klinģeri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]modano
2006-02-10 03:55 (saite)
Manu maasu arii satiki? Vinja laikam arii peidaliijas tajaa koncertaa, vismaz man taa vecaaki teica ka vinjia jaauzstaajas muzikas skolas jubilejaa.

ps. He, he, shonedeelj atkal paarspeeleeju Fallout2 ko tu man reiz iedevi, tavs logo atgadinaaja par sho brinishkjigo speeli

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gentle
2006-02-10 22:48 (saite)
Tavu māsu redzēju, kad viņa bija uz skatuves. Labi dzied, nekad nevarēju iedomāties viņu tādu. Bet tieši satikt un aprunāties nepaguvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?