Dioxin
Nesen izlasīju žurnāla
Terra pēdējā numurā rakstu par dioksīniem. Tas lika nedaudz aizdomāties par to, kas tad manā dzivē ir bīstams, un kas nav. Man vispār radās priekšstats, ka es par pensiju varu neuztraukties, jo tik ilgi ar tādu indēšanas intensitāti es nenodzīvošu. Ja es būtu nedzērājs tikai tamdēļ, ka rūpējos par savu veselību, tad es noteikti sāktu dzert, jo, teiksim tā, nav jēgas pārsiet sagriezto pirkstu, ja tev vēl ir nocirsta kāja.
Diemžēl raksts nav nekur online, bet šeit atradu vēl nedaudz infas par dioksīniem:
- Latviski (gandrīz nekā)- Angliski (te ir krietni vairāk)Ja tam visam ticēt, tad visvairāk dioksīnu ir piena produktos un zivīs. Labi, no laša es vēl varu atteikties... ar asarām acīs - kūpinātais lasīt's, mmmmmņam. Bet no piena produktiem!? No biezpiena, siera un, it īpaši sviesta!!!?? Nē!
Sviesta ciba man vienmēr būs uz galda un pilna līdz malām! :-D