Toulouse-Lautrec ([info]gentle) rakstīja,
@ 2005-05-01 23:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atkal jāmainās
Šodien uzzināju, ka daudzi mani izsmej par to, ko rakstu šajā dienasgrāmatā. Daudzus rakstus tāpēc privatizēju, lai nav redzami. Nākotnē būšu mazāk atklāts - gan šeit, gan dzīvē vispār. Nedrīkstu aizmirst to, ko ierakstīju par sevi user info sadaļā zem ailes Bio.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]semo
2005-05-01 23:17 (saite)
hmmm, sviests!
Nevaig klausīties citus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gentle
2005-05-01 23:25 (saite)
Jā, bet viņi nākotnē var būt mani kolēģi un nespēs sadarboties, ja domās, ka esmu lunis. Neuzticēsies. Nedrīkstu viņus ignorēt. Priekš draugiem būšu atklāts, a pārējiem nāksies sastapties ar psiholoģisko firewall, ko es sev tagad "uzinstalēšu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]karlis_i
2005-05-01 23:43 (saite)
Shiry (arī sastopama Cibā) vispār savu dienasgrāmatu uzlika kā "tikai draugiem". Turies, nepadodies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Auuuu
(Anonīms)
2005-05-02 15:55 (saite)
Nu kaada jeega tev klausiities ko par tevi saka, tie cilveeki kas tevi izmej ir absoluuti idioti un ja vinji smejaas par to kaads tu esi tu vienalga nespeesi sastraadaaties ar vinjiem ja tie buus tavi koleegji!Vienmeer varees atrast iemslu lai tevi nosauku par luni...taa vienkaarshi ir parastaa latvieshu skaudiiba! Tavs Blogs ir reaali labs un man patiik tavi raksti, bet tagad iznaak ka vinjus vairs nevareeshu izlasiit jo neesmu Sviestacibas lietotaajs?

Modano

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Auuuu
[info]gentle
2005-05-02 23:15 (saite)
Nu es visus rakstus neslēpšu, bet tādus, kur atspoguļoju savus iekšējos pārdzīvojumus, psiholoģisko stāvokli, tādus gan es uzlikšu "Tikai draugiem" režīmā. Joki, faktu konstatācija un tml. būs. Es vienkārši gribu sadzīvot ar visiem, jo man ar šiem latviešiem vēl ir jādzīvo kopā, un es negribu braukt prom no šejienes, jo viņi vismaz mani apsmej, bet citur uz mani pat neskatīsies. Nu, bet tagad man vajadzēs atgūties, lai no jauna sākt rakstīt. Es tur biju sācis kādu rakstu, izvilkšu ka es viņu ārā, man te pāris idejas ir iekrājušās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: Auuuu
[info]rolis
2005-05-03 17:26 (saite)
Nosaukt cilvēku par 'absolūtu idiotu' nav prāta darbs, ja tu kādu tā nosauc, tad liela iespēja, ka tu pats tāds esi (es to neapgalvoju, es pieļauju iespēju). Ja tu tāds neesi, tad gan jau uztversi mierīgi manu teikto:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Auuuu
(Anonīms)
2005-05-04 01:39 (saite)
sorry iespeejams es izveeleejos nepreizo apziimeejumu!Vienkaarshi mirkliigas emocijas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rolis
2005-05-03 17:24 (saite)
Tev tas nav jādara tikai tāpēc, ka tevi izsmej. Padomā par to, kādi ir cilvēki, kas izsmej/ņirgājas/ironizē (tie nav garīgi veseli cilvēki līdz ar to viens no secinājumiem - neprot objektīvi novērtēt cita idejas). Vai tu šādu cilvēku dēļ esi gatavs liegt kautko sev? Katrā ziņā tev pašam ir jāatrod sava ideoloģija. Varbūt tas ir pat labāk liegt kautko sev mūsdienu 'slimajā' sabiedrībā, jo tu esi viens, viņu ir daudz.. Bet galvenais jau ir saglabāt sevi un mainīties tikai uz labo, nepalikt tādam kā citi..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?