making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[9. Dec 2012|00:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Decembris 2012 - 06:49
(Link)
Troglodytes gonna troglodyte. I give up.;/
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Decembris 2012 - 06:52
(Link)
Viens konkrēts jautājums - ja viss ir tangible - nodemonstrē ar materiālā redukcionisma palīdzību kāpēc Bēthovens, heck, kaut vai Lenons+Makartnijs ir lielāki ģēniji par Lēdiju Gagu. Nu nodemonstrē, pieved piemērus, matēriālas evidences. Viss taču ir tik taustāms un mikroskopā aplūkojams, pat idejas un abstrakcijas. Lūdzu, karogs tev zobos, uz priekšu.

(in before estētiskais relatīvisms *yawn*)
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:11. Decembris 2012 - 11:15
(Link)
Pirmkārt, nav pareizi izvirzīt hipotēzes ar tajās iebūvētu begging the question elementu; šādā gadījumā vispirms būtu jānoskaidro, vai starp viņu darbiem ir kāds objektīvi salīdzināms pārākums, kas paliek tur arī under detachment - arī tad, kad aiziet gaume, aiziet simpātijas, aiziet emocionālā piesaiste un aiziet personiskā nostāja pret jautājumu. Vai tas tā ir, es nezinu.

Otrkārt, srsly, vai Tev tiešām šķiet, ka man šobrīd ir laika nodarboties ar Bēthovena un Gāgas kvantitatīvo analīzi? Es saprotu, ka neesi informēts (and that's all right), taču man/mums straujāk, kā jelkad agrāk top Asociācija un tajā notiekošie projekti, man tapšanas stadijā (un ar termiņu, kas tik vien, kā atļauj so so iekļauties tajā) ir 60 lpp. raksts iesniegšanai uz peer-review Frontiers in Computational Neuroscience žurnālā, what the hell, man vēl šomēnes priekšā stāv viena publiska lekcija un divas intervijas, uz kurām man nav ne mazākā entuziasma doties, ir tikai vajadzība -- and then you have the nerve for this crap?

Vai nu uztici to saviem trenētajiem mērkaķiem, kas ar zinātni taču tiekot galā tikpat labi, kā zinātnieki, vai arī pagaidi, kamēr... kamēr mums šeit būs kāds, kam uzticēt šos uzdevumus.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Decembris 2012 - 17:51
(Link)
Relatīvisms + ''ai man nav laika''. Visa argumentācija, uz ko spējīgi postmodernisti (jā jā, tu apgalvo ka neesi, bet jau nākamajā teikumā demonstrē, ka esi - man nav laika jūsu kognitīvajām disonansēm).

''nodarboties ar Bēthovena un Gāgas kvantitatīvo analīzi''

Tas labi, jo tikai pilnīgi dumfucki tic, ka kultūras vērtību kvalitāte izpaužas kvantitatīvi.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:11. Decembris 2012 - 17:58
(Link)
Well, es ticu, ka kā cilvēks, kas nopietni uzskata, ka pastāv neizmērāmas, taču tajā pašā laikā objektīvi salīdzināmas lietas, Tu varētu mums pastāstīt gana daudz jauna un interesanta gan par dumbfucks, gan par kognitīvo disonansi, bet tiešām, whatever.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:11. Decembris 2012 - 15:46
(Link)
Tika jau izdarīts. Notisd miglā salīdzinājām.