making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[8. Mar 2020|11:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Marts 2020 - 12:32
(Link)
Kāpēc tu tik pat lielu kaisli neizrādi pret migrācijas epidēmiju, kas nogalinājusi un konstanti apdraud nesalīdzināmi ievērojamāku Eiropas populāciju, nekā šis novelty vīruss? Kāpēc tava 'concerned citizen' poza ir tik selektīva vērtējot par kādiem draudiem kādā mērā uztraukties?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:8. Marts 2020 - 13:32
(Link)
Es pats esmu bijis migrants, būtu visai dīvaini, ja es iebilstu pret migrāciju ¯\_(ツ)_/¯
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Marts 2020 - 13:51
(Link)
Nu ok, tātad tavi uztraukumi nav par reāliem draudiem, tikai par to cik labi izskaties vai cik personīgi izdevīgi tev attiecīgajā brīdī ir par kaut ko uztraukties. Zamjotano.
[User Picture]
From:[info]brr
Date:9. Marts 2020 - 12:06
(Link)
Ja pats ir guvis labumu no migrācijas, bet kādos apstākļos redz, ka migrācija var pašam vai kādai plašākai grupai nākt par sliktu, iebilst pret to nebūt itin nemaz dīvaini.

Līdzīgi, kā, piemēram, ideju un spēku līdzsvara un samēra labad vienās vēlēšanas atbalstīt vairāk kreisi orientētu politisku spēku, bet citās savukārt labēju. Vai pilnīgi pretēji.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:9. Marts 2020 - 12:20
(Link)
Tieši tā. Tas ir līdzīgi, ja kāds bagāts cilvēks uzskata, ka nodokļu sistēma nav taisnīga pret nabadzīgajiem, un bagātajiem būtu jāmaksā vairāk nodokļos. It kā jau neparasti, ka viņš tā saka, bet var būt arī ļoti racionāli un pamatoti teikts.