making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[25. Jun 2016|13:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:25. Jūnijs 2016 - 15:52
(Link)
Faktiski viss no šobrīd notiekošā – šķelšanās kaskāde, ļoti agra par izeju vēlējušās puses lielas daļās nožēla par notikušo, mārciņas krahs, UK potenciāla izslēgšana no vai attiecību sarežģījumi ar vienotā tirgus zonu, ESA un veselu rindu citu politisku, ekonomisku un zinātniski pētniecisku vienību, utt., utjpr. – bija ļoti labi zināms jau mēnešiem ilgi. Dati un projekcijas, beigu galā, runā skaidrāku valodu par masu mēdijiem un aģitpropu. Tas viss bija zināms, taču vēlētāji to nezināja un nevēlējās zināt, kā vienmēr.

Par laimi, ne tuvu viss vēl ir zaudēts, it īpaši turpmāko divu gadu laikā līdz artikula № 50 iedarbināšanai. Notikušo un zināmu daļu zaudējumu nekas vairs neatsauks, bet britiem joprojām ir iespēja izvairīties no turpmākas katastrofas un atjaunot lielāko daļu situācijas.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:25. Jūnijs 2016 - 16:04
(Link)
''Dati un projekcijas, beigu galā, runā skaidrāku valodu par masu mēdijiem un aģitpropu. Tas viss bija zināms, taču vēlētāji to nezināja un nevēlējās zināt, kā vienmēr.''

Tu beidzot atcerējies par datiem un faktiem vs aģitpropu.
Nez kāpēc tava atmiņa ir ļoti slikta, kad tiek citēti dati un fakti, kas neiekļaujas tavas ideālās pasaules vīzijā un aģitprops tad ir okej.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:25. Jūnijs 2016 - 16:07
(Link)
Mana atmiņa vienmēr ir uzdevuma augstumos, savukārt Tu, kā šķiet, šo 10+ gadu laikā tā arī neesi sapratis, kādi ir mani plāni un kam es esmu vai neesmu lojāls. Es Tevi, protams, pie tā nevainoju, bet nedaudz amizanti tas ir tik un tā.

Manas ideālās pasaules vīzija, it kā Tu to spētu kaut stādīties priekšā.