making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[25. Jun 2016|13:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:25. Jūnijs 2016 - 14:07
(Link)
Man patīk kā tu pagriez šito visu breksita nacionālpatriotisko leņķi pret austrumeiropiešiem, kas pēc visiem statistikas datiem ir vis labāk integrētā pēdējo laiku masu imigrācijas porcija ne tikai UK, bet arī pārējās valstīs, kas aktīvi uzņem visus ienācējus. Tas, ka melnīši/brūnīši no attiecīgajām vietām ir visos topos noziedzības/bezdarba un kopējā sociāla haosa katalizatoru vidū ir, protams, pilnīgi nebūtiski.:))

''Briti nav tik daudz pret migrāciju vispār, tikai pret nekotrolētu migrāciju no Eiropas.''

Pret to ir pilnīgi jebkurš ar galvu draudzīgs lokālais eiropietis. Britānija vienkārši ir pirmā valsts, kas sākusi rosīties šajā sakarā. Pārējās sekos. Austrum/Centrāl Eiropas tautas jau tagad ir pateikušas kategorisku nē masveida tautu pārpopulācijai no barbarijas pie sevis. Zinu, ka pat super-mega liberastiskās valstīs kā Zviedrija ir ''klusējošais vairākums'', kas nekad publiski nepaudīs savu reālo attieksmi, jo tas ir bīstami veselībai viņu orveliskajā nomenklatūrā, bet kad vajadzēs, arī nobalsos adekvāti. A ja neļaus pat balsos, iespējams cilvēki izies ielās. Tolerancei arī ir savas robežas. Dāņi, laikam tāpēc, ka ir maza tauta, kas asāk izjūt pašsaglabāšanās instinktu, jau tagad sākušie iet nazi ceļu.
Vobšem, i told you so.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:25. Jūnijs 2016 - 14:13
(Link)
Nebūtu nekas pārsteidzošs, ja UK kustības brīvību saglabās arī pēc izstāšanās, tāpat kā tas notiek Norvēģijā, apmaiņā pret iespēju piedalīties kopējā tirgū. Viens no nākotnes variantiem UK ir "tas pats, kas agrāk" ierobežojumu ziņā, tikai bez formālas asociācijas ar pārējo ES un lemšanas tiesībām.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:25. Jūnijs 2016 - 14:32
(Link)
Tādā gadījumā radīsies klasiskais jautājums "За что боролись?".
From:[info]tiesibsargs
Date:20. Jūlijs 2016 - 21:23
(Link)
tu ko dirs te muļķības? kā tu šo vari zināt?

"Zinu, ka pat super-mega liberastiskās valstīs kā Zviedrija ir ''klusējošais vairākums'', kas nekad publiski nepaudīs savu reālo attieksmi"

paskaties, cik reāli nobalsoja par labējiem ekstrēmistiem sverigedemokrater. tur arī ir tavs klusējošais... oopppsssss, krietnais mazākums.